0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MARKO SIMONOVIĆ NEMCIMA ‘OTVORIO KARTE’: Evo od koga sutra Zvezdi preti najveća opasnost!

Objavljeno: 01.03.17 u 17:55

Krilo Crvene zvezde Marko Simonović govorio je za nemački košarkaški portal ‘Basketbal.de’ o meču sa Bambergom koji se igra u četvrtak od 19 časvoa u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Reprezentativac Srbije je odmah na startu razgovora istakao da je Crvena zvezda pokazala da ima kvalitet za Top 8 fazu Evrolige i da će se srcem boriti za plasman među osam najboljih timova.

– Evropi smo pokazali da imamo kvalitet za Top 8. Svesni smo onoga što se pričalo pre početka sezone, mnogi su govorili da je pitanje koliko maksimalno pobeda možemo da imamo. Pokazali smo veliki karakter i poslali svima poruku da posedujemo kvalitet i srce da se nađemo u četvrtfinalu – rekao je Marko Simonović.

Košarkaš Crvene zvezde se potom prisetio meča u kome su Beograđani slavili u Nemačkoj i istakao od kojih igrača preti opasnost njegovom timu.

– Iznenadili smo ih. To je možda bila naša i najvažnija pobeda ove sezone. Oni su jak tim, sa velikim trenerom. Težak su rival, sa snažnim visokim igračuma, koji mogu i da pogode iz daljine. Nikolo Meli je jedan od najboljih napadača, Nikos Zizis ima mnogo iskustva, dok je Danijel Tajs po mom mišljenju jedan od najboljih Bambergovih igrača. Veoma sam iznenađen kako igra, volim njegovu igru. Znam nekoliko njihovih igrača, imaju jak karekter i igraju svaku utakmicu sa 100 posto svojih mogućnosti – istakao je Simonović.

Nemce je zanimalo i hoće li se sutra prvi put u Beogradu čuti himna Evrolige.

– Oni žele da pošalju neku vrstu poruke – to su najbolji navijači u Evropi – kratak je bio Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter