0
Košarka

KAKAV MALER: Zvezda Golden Stejta završila sezonu nakon što ju je na bizaran način povredio saigrač! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.17 u 13:48

Neuporedivo više od poraza u Vašingtonu ekipu Voriorsa boli povreda Kevina Durata, čije će pomoći biti lišeni u ključnom delu sezone.

Do povrede je došlo već u prvom minutu utakmice, kada je nakon duela u reketu sa Marćinom Gortatom, „Durantuli“ na nogu pao njegov saigrač Zaza Pačulija.

Izvor:Youtube/Ximo Pierto Final

Budući da centar iz Gruzija teži 125 kilograma bio je to prilično veliki pritisak na levo koleno Durenta koji se momentalno posle ovog nimalo nežnog kontakta zaputio ka svlačionici.

Preama prvim informacijama koje su pristigle, jedan od najboljih košarkaša sveta će zbog ove povrede morati na pauzu od nekoliko meseci, što bi značilo da će propustiti borbu za šampionsku titulu, zbog koje je i došao u Golden Stejt.

Durant je u dosadašnjem delu sezone u dresu „Voriorsa“ prosečno beležio 25.8 poena, 8.4 skokova i 4.9 asistencija po meču i jasno je da će njegov izostanak biti ogroman hendikep za ekipu Stiva Kera.

Kao igrač koji bi mogao da uskoči na upražnjeno mesto u rotaciji vicešampiona NBA pominje se Met Barns, koji je nedavno otpuštn iz Sakramenta, gde je beležio  7,6 poena i 5,5 skokova po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter