0
Domaći fudbal

(FOTO: Instagram/Jelena.polic7)

I ŽENSKI FUDBAL IMA SVOJ PRAZNIK ZA VIKEND: U senci ’večitog derbIja’ igra se i žensko finale Kupa!

Objavljeno: 01.03.17 u 16:57

Posle četveromesečne pauze u prvenstvu i dvomesečnog trenažnog procesa za nastavak prolećnog dela prvenstva fudbalerke Rada očekuje prvi ispit.

U subotu, 04. marta na terenu u Fudbalskom centru FSB (veštačka podloga) na Adi Ciganliji sa početkom u 16 časova građevinarke igraju finalnu utakmicu Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograd, a protivnik je ŽFK Kolubara iz Lazarevca. Pobednik ove utakmice nastavlja takmičenje u osmini finala Kupa FS Srbije, a u toj fazi biće 21. ili 22. marta 2017. godine domaćin ekipi ŽFK Mačva (Žabac).

O atmosferi u taboru građevinarki uoči finalne utakmice Kupa FS na teritoriji FS Beograd raportira potpredsednica građevinarki Jelena Polić.

– Nekoliko nedelja unazad muče nas povrede ključnih igračica, ali uprkos pehovima trudimo se da se što bolje psihološki pripremimo za ovu utakmicu, koja je ujedno i prva takmičarska u ovoj godini. Daćemo sve od sebe da ostvarimo ono čemu težimo. Neće biti lako, ali ekipa je odradila pripreme dobro, imali smo nekoliko kontrolnih utakmica sa protivnicima iz superligaškog društva, i te utakmice poslužile su nam da se na najbolji način pripremimo za ovo finale. U svakom slučaju očekujem dobru utakmicu s obzirom da je u pitanju Zvezdin “B” tim – ističe Polićeva.

Ona ujedno očekuje dodatni vetar u leđa.

– Nadam se da će tribine stadiona na Adi Ciganliji u subotu biti popunjene kao na prošlogodišnjem finalu koje, nažalost nismo uspele da osvojimo. Na krilima naših navijača spremne smo da ostavimo srce na terenu i da pobednički pehar završi u našoj vitrini. Zato ih ovim putem pozivam da dođu u što većem broju da nas podrže, a mi ćemo im se odužiti dobrom igrom i nadam se i pobedom.

Pripremio:Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter