1
Evropske lige

PARALELA SA SRBIJOM: U Juventusovom dresu Iguaina prošetao centrom Napulja – šou! A kod nas… (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.17 u 15:52

Koliko god Napolitanci bili ekstremni, ipak je to znatno drugačiji mentalitet nego što je srpski, na našu žalost…

Prošle godine u aprilu potpisnik ovih redova boravio je u Italiji na utakmici između Milana i Juventusa koja je najveći utisak ostavila, ne na samom stadionu, već van njega, tokom odlaska na San Siro.

Tada su navijači zajednički išli na utakmicu, bez obzira što derbi uvek nosi ogroman ulog. Problema nije bilo. Apsolutno nikakvih.

AKO STE SE PITALI: Razlika između italijanskog i srpskog derbija je – ogromna! (FOTO)

Uoči večerašnjeg poluflnaka Kupa Italije jedan italijanski novinar odlučio je za, po nama, ‘ludo hrabar’ potez prošetavši Napuljem u dresu omraženog Gonzala Iguaina.

Istina je da između Napolija i Juventusa postoji mnogo više varnica, ali još je sve zakuvao Argentinac prešavši iz Napulja u Torino prošlog leta, ali ovaj momak osim par uvreda na račun Iguaina i Juventusa se zaista dobro zabavio.

Tek po neko ga je pitao ‘da li je normalan’, ali je on to uz osmeh ispratio, a čak su se smejali i snimali lokalni stanovnici.

Ide 153. ‘večiti’ derbi, šta mislite može li u subotu nešto slično da se vidi u Beogradu i da se navijač u crno-belom šepuri pred navijačima Zvezde. Ha-ha…

(Izvor: youtube / mattia Brusi HD)

0
0

1 Komentara

  1. To je imao srece ili dobro obezbedjenje iza kamere. A kada isti ti Napolitanci nisu dali da pocne finale kupa protiv fiorentine mislim da je bilo zato sto su se igrali rata sa Lacijevim navijacima na ulicama Rima. Sta cemo za to?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter