1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Dornekamp trojkom u poslednjoj sekundi ubio slast pobede PAOK-u (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.17 u 22:15

Nakon što su eliminisali Partizan solunski crno-beli odigrali su dobar meč i protiv Tenerifea, trijumfovavši rezultatom 66:63, ali uz malo sreće u finišu meča trijumf je mogao biti i ubedljiviji.

Uoči poslednjih 10 minuta utakice ekipa PAOK-a imala je 11 poena prednosti, ali su gosti poslednju deonicu dobili rezultatom 17:9 i crno-belima ostavili brige pred revanš uprkos pobedi.

Petaestak sekundi pre kraja Solunjanima je iz obruča iscureo jedan otvoren šut za tri, a da nesreća bude veća na drugoj strani je uz zvuk sirene je za tri pogodio Dornekamp pa će PAOK na revan umesto sa plus devet pustuvati sa svega tri poena viška.

Izvor:Youtube/Basketball Champions League

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Pejners sa 15 pogodaka dok je Klenton uz 13 poena imao i 10 skokova. Naš Nenad Miljenović meč je završio sa četiri poena i sa po pet skokova i asistencija.

U redovima španske ekipe najviše se istakao Dornekamp sa 17 poena (5/7 za tri) a Grigonis je dodao 12.

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj Tenerife nema pojma,isto kao i Paok,tako da partizan ima za cim da zali sto je ispao od slabijeg od sebe.Mislio sam da ne bi imali sanse protiv spanaca,medjutim,po malopredjasnoj utakmici se dobro videlo da bi imali realne sanse za prolaz,mozda bi bili i favoriti kad su kompletni.Ovoliki broj tzv.eir bolova,nisam video na jednoj tekmi i jos od jednog tima,koji je u spanskoj jakoj ligi pri vrhu.Oni ljudi nemaju pojma,ne mogu bazen da pogode,osim onog Dornekampa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter