3
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

DOGOVOR JOŠ UVEK DALEKO: Zvezda (za sad) bez već viđenih miliona

Objavljeno: 28.02.17 u 10:45

Poznato je da će Mihailo Ristić, zbog povrede zgloba tokom priprema na Kipru propustiti 153. večiti derbi, a vezista još uvek čeka na dogovor Crvene zvezde i Espanjola povodom njegove selidbe u junu.

Kako HotSport saznaje, zapelo je oko visine obeštećenja i načina isplate. Naime, Crvena zvezda želi 2,2 miliona evra i pola uplate odmah, dok Espanjol ne želi da da više od 1,8. 

Pregovori su za sad u „pat poziciji“, koja će biti rešavana u narednom periodu, a možda predstanvici druge strane dođu da gledaju i predstojeći duel večitih rivala.

Što se Risitćevih uslova tiče, on je sa malim korekcijama prihvatio ugovor na pet godina, po kom bi trebalo da dobije preko dva miliona evra. 

Ponekad je strpljen i spašen, a tome se svakako nadaju i Mihailo Risitć, i Crvena zvezda.

 

0
0

3 Komentara

  1. kojih vidjenih milioni … koji dogovor … sa kim … i koga to najveca srpska SPONZORUSA-zvezda prodaje … ??? turska serija o GRUJICU je trajala, trajala, … sad o nekom RISTICU traje, traje, … dok BANKOMAT radi, radi, … sta ce nam sledece iz RUPE saopstiti … kako ce opravdavati rad BANKOMATA … UPLATE-ISPLATE ( bez poreza ONI porez NE placaju …) idu ko zna kako i preko koga … jer su racuni najvece srpske SPONZORUSE-zvezde blokirani a ONA je i dalje DUZNA BOGU i NARODU … 15 godina to u kontinuitetu traje … a u ovi 5 godina DUGOVI se u kontinuitetu POVECAVAJU i pored toliko ubacenih OPLJACKANIH para od PONIZENOG i vec OPLJACKANOG naroda. PLACKU i dalje sprovode-planiraju … zato ovaj i ovakav naslov i tekst … po medijima. ONI, ljudi u i oko zvezde misle da je Srbija postala samo njihova drzava. da ovo od naroda sto je u Srbiji ostalo penzionera, clanove partija na vlasti i naravno navijaca sa severa (mladost zdrava, potentna, obrazovana … Srbiju napusti da NE slusa i gleda …) mogu da IZMANIPULISU, SLAZU, PREVARE I SRPSKU SIROTINJU PLJACKAJU … TU SU TI VIDJENI MILIONI ZA NAJVECU SRPSKU SPONZORUSU – zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter