0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SRPSKA ATLETSKA SILA: Za njih ćemo navijati u Areni (FOTO)

Objavljeno: 27.02.17 u 23:15

Dvanaest veličanstvenih za srpski sjaj na evropskom atletskom nebu.

Savezni kapiten atletske reprezentacije Srbije Slobodan Popović odredio je atletičare koji će se takmičiti na predstojećem Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani koje se održava u Kombank Areni od 03.do 05. marta 2017.

Na spisku se nalazi dvanaest imena atletičara i atletičarki koji su ispunili norme za nastup na EP.

To su: Ivana Španović (skok u dalj), Asmir Kolašinac (kugla), Amela Terzić i Goran Nava (1500 m), Tamara Salaški i Miloš Raović (400 m), Lazar Anić i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Mihail Dudaš (sedmoboj), Dušan Makević (3000 m), Milica Emini (60 m prepone) i Milana Tirnanić (60 m).

Screenshot_8

Svi naši reprezentativci spremni su da u Beogradu pod svodovima bastiona srpskog sporta, Kombank Areni, pruže maksimum i da osvoje i ponosno na svojim grudima ponesu odličja.

Ipak, oči naše sportske javnosti biće na asovima popun Ivane Španovič, Asmira Kolašinca, Amele Terzić i Mihaila Dudaša, koji su svojim rezultatima i prethodnim uspesima na najvećim atletskim događanjima pokazali da su u samom vrhu evropske i svetske atletike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter