0
Evropske lige

SRBIN GAZI AUSTRIJOM: Zvezda je trebala da ga dovede dok je još mogla, posle ovakvih igara mnogi će baciti oko na njega! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.17 u 18:30

Austrijanac srpskog porekla, Nikola Dovedan, iz kola u kolo se ističe sjanim partijama u austrijskoj Bundesligi.

Pokušavala je Crvena zvezda krajam prošlog leta da u svoje redove dovede Srbina sa austrijskim pasošem u svoje redove ali nije uspela. Nakon ovakvih igara koje Dovedan ove sezone pruža u dresu Altaha, u budućnosti će to biti praktično nemoguća misija.

Brzonogi ofanzivac, koji se jednako dobro snalazi i u veznom redu i u napadu ove sezone pravi dar-mar po Austriji, gde je sa 10 pogodaka i sedam asistencija na dosadašmnje 23 utakmice privukao pažnju javnosti.

Već sada Nikolu Dovedana smatraju jednim od najboljih fudbalera austrijske Bundeslige a svoj talenat potvrdio je i u ovog vikenda gde je sa dva pogotka u Beču srušio ekipu Austrije. Rezultat ovog meča bio je 3:1 u korist Altaha, koji se ovim trijufom učvrstio na drugom mestu na tebeli, sa pet bodova više od tima iz prestonice a tri manje od lidera Salcburga.

Nikola Dovedan Goal HD – Austria Vienna 0-2… by allsportusa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter