0
Evropske lige

E MOJ KENGURE: Golman PSV-a sa loptom u rukama prekoračio gol liniju i eliminisao svoj tim iz šampionske trke! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.17 u 15:40

Neverovatna greška golmana koštala je tim iz Ajndhovena poraza u derbiju sa Fejnordom, a sasvim izvesno i titule.

Neverovatna scena odigrala se na jučerašnjem derbi meču holandskog šampionata, između Fejnorda i PSV-a. 

Naime gosti su u Roterdam došli sa imperativom pobede, pošto su uoči ovog kola zaostajali osam bodova za Fejnordom, koji je lider Erdivizije.

Domaćin je prvi došao do vođstva na ovom meču golom Turnstra već u devetom minutu utakmice, da bi u 62. minutu nadu PSV-u da može do željenog rezultata doneo Pereiro.

Ipak te nade im je na neverovatan način ugasio njihov golman Jeron Zoet, koji je posle jednog kornera uspeo da uktoti udarac glavom van der Hejdena ali je potom potpuno neobjašnjivo i nepromišljeno tu loptu privukao k sebi dok je sedeo iza gol linije.

Ipak u toj situaciji niko nije primetio da je lopta prešla gol liniju, pošto se zaista radilo o milimetarskom prestupu, sve dok se nije oglasio sudija kojeg je na to upozorila nova gol tehnologija. Tako je pokazavši na centar arbitar ostavio u čudu igrače obe ekipe, a na snimku se može videti da je lopta zaista tek za možda milimetar prešla gol crtu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor:Youzube/Sembang Bolaa

 

Izvor:Youtube/Footbal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter