10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VEST IZ IZRAELA: Malo je falilo da Zvezda ostane bez Kuzmića, na leto će se to dogoditi…

Objavljeno: 26.02.17 u 11:05

Košarkaški klub Crvena zvezda iznenada je mogao da ostane bez prvog centra Ognjena Kuzmića, ali se to nije dogodilo na sreću po navijače crveno-belih.

Bar je tako ako je verovati poznatom košarkaškom novinaru Dejvidu Piku. On je na svom Tviter profilu otkrio da je za najboljeg ofanzivnog skakača u Evroligi bilo ponuda iz NBA lige pre zatvaranja prelaznog roka. Navodno, Kuzmića su u svojim redovima želeli Minesota i Finiks. Ipak, Crvena zvezda je stopirala transfer.

DEFINITIVNO: Ovaj momak je spreman da se sledeće sezone priključi četi Dejana Radonjića (VIDEO)

Ipak, po svemu sudeći crveno-beli neće uspeti da zadrže visokog centra u svom timu za sledeću sezonu. NBA ponude su ostale na stolu, a na Ognjenu Kuzmiću je da izabre gde će nastaviti karijeru.

0
0

10 Komentara

  1. Pitam se zasto to rade? NBA stalno dovodi najbolje igrace iz evrope ali oni mahom greju klupu – Bobi,Bjelica,Lovernj,Bogdanovic..

    0
    0
    Odgovori
    • Kosarka se igra,kao uostalom i ostali sportovi,pre svega zbog novca i obezbedjivanja zivotne egzistencije.Ko bi u Evropi Bobiju dao 7,5 miliona po sezoni…

      0
      0
      Odgovori
    • Mislis koga bi Kuzmic zatrpavao kosevima a Zvezda osvajala trofeje,dok bi vi kmecali i smisljali nove teorije zavere.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter