6
Košarka

(FOTO: STARSPORT)

NE LIČI NA SEBE: Pogledajte prvu fotografiju Hečera nakon izlaska iz bolnice (FOTO)

Objavljeno: 26.02.17 u 15:52

Kup Radivoja Koraća je davno završen, ali ne i problemi koje su tamo zadobili igrači Partizana.
Vil Hečer nije više na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji, a nakon što je došao kući, okačio je fotografiju na svoj Instagram iz koje se jasno vidi veliki gubitak telesne težine.

Zbog bolesti Amerikancu je stigla porodica iz SAD kako bi bila sa njim u ovim teškim momentima.

Aleksandar Džikić je najavio da se Hečer zalečio, ali da i još uvek nije izvesno kada će na parket.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0

6 Komentara

  1. Navijaci Partizana treba da ustanu u odbranu svog kluba i to odmah ! Kako? Pa navijacki, svi na stadion, po trideset hiljada na svakom mecu, da podrzimo klub i ove divne momke nad kojim se vrsi pravi harasment! Zalosno je to da se i sam Klub ne snalazi u kovitlacu u koji su ga ubacili necastivi socijalni „patololozi“ koji i Klub i celo sportsko drustvo gotovo proteruju iz zemlje . Zalosna je to cinjenica da se protiv kluba vodi prava klintonovska socijalna haranga i medijaska marginalizacija velikog kluba. Pogledajte samo danasnje portale….! Vesti dana su da je Zvezda privukla na Mokroj gori vise navijaca nego Partizan! Vest dana je da je neki sluzbenik slomio nogu na tri dela,ali naslov ne kaze ko vec u Partizanu teska povreda! Minimaluzuje se skandal nad skandalima u Nisu i trovanje kosarkasa Partizana. Kad se o tome pise, ne pise se se ni kako ni ko je za to trovanje kriv. Trovanje se uopste ne problematizira ,ali se velica trijumf drugog kluba , danas se velica i trijumf mladih kosarkasa, kao da je mec NBA lige. Obavezan je naglasak na Partizana, osvojio je osmo mesto na turniru! Dokle?
    Mislim da Klub mora da povede ostru borbu protiv ovog zla, ako treba i pravnim sredstvima. Nije tacno da se ne moze nista uraditi. Moze i mora, uvek postoji sansa u odbranu istine i kaznjavanje zla. Partizan mora hitno da preispita politiku prema medijima, da ako treba ospori akreditacije prema svim medijima koji se ponasaju klubosovinisticki i besprizorno pristrasno. Da , ako treba sam formira sportski portal ili zajedno sa nekom objektivnom medijskom kucom. Jednostavno, mora se naci put istine do korektne javnosti i otvoreno se upustiti u zigosanje ovog opsteg zla! To treba da bude opsti sportski portal kao konkurencija ovim prljavim medijima! Partizan to moze i mora. Ne mora se objavljivati vlasnicka struktura,tog portala jer se ne zna ni mnogih o kojima ovde protestvujem, a zna se sa sigurnoscu u cijoj su funkciji!!!
    (Molim vas da objavite ovaj moj post jer zasluzuje paznju.javnosti. Na to vas obavezuje i Zakon o objektivnom informisanju. ).

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li su gradjani Srbije svesni koja se negativna i ruzna slika sa nesagledivim posledicama po TORTURI SD PARTIZAN ZA nase drustvo u celini salje Evropi, a i celom SVETU’ sa OVIM TROVANJEM „SAMO“ KOSARKASA KKP i RASIZMOM prema takodje „SAMO“ FUDBALERU FKP ..??!!! ALO, bre, pa ovo su STRANI DRZAVLJANI, INTERNACIONALCI, sto AUTOMATSKI vuce INTERNACIONALIZACIJU SRPSKOG SPORTA, A I DRUSTVA U CELINI, DOKLE VISE SA OVIM FASISTICKIM METODAMA „SAMO“ PREMA SD PARTIZAN, IGRACIMA i NAVIJACIMA-GROBARIMA !!!??? STOP SATANIZACIJI SD PARTIZAN I SRBIJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter