4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ LAKŠE DIŠE: Nema suspendovanih pred derbi sa Partizanom

Objavljeno: 26.02.17 u 10:01

Pribojavao se šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović da Marko Petković ne dobije žuti karton i preskoči meč sa Partizanom.

Reskirao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović i ispalo je da je imao dobru procenu, pošto Marko Petković nije protiv Bačke dobio žuti karton. Desni bek se čuvao bez obzira što je defanzivac i svakako da mu je bilo lakše kada su Beograđani imali dva igrača više u finišu.

LUKA ADŽIĆ ZA HOTSPORT: Retko kad ti se ukaže šansa da postigneš ovakav gol, nema slavlja dolazi Partizan (VIDEO)

Test je izdržao Damjan Le Talek, a plastični bandaž pored promašenog jesanesterca nije smetao Mičelu Donaldu. Jasno je da u kombinaciji za derbi nije Mihailo Ristić, koji se oporavlja od povrede zgloba zarađene tokom priprema na Kipru.

SLS: Rutinska pobeda Crvene zvezde nad Bačkom za dobar uvod u derbi (VIDEO)

Crveno-beli su danas imali lagani trening, sutra je na programu slobodan dan i od utorka kreću pripreme za 153. okršaj sa Partizanom.

0
0

4 Komentara

  1. Sve je manje vise OK, cak i Lukovic igra dobro, ne mrsi, ne davi loptu, manje gresi a i dosta pouzdanije deluje u paru sa ‘Pipongom’ ‘F’….ali jedno mi bode oci a to je Ruiz na osnovu cega ima prednoat u odnosu na super BORBENOG Ristica, ta rokada mora da se izvrsi i delovacemo puno puno opasnije po boku nego sada sem ako nije olan prodati ga i uzeti neke novce za njega pa mora!?

    0
    0
    Odgovori
  2. „NORMALNO“ da nema KADA su vas „osobe s’pistaljkom’ STITILE SA 2 CRVENA KARTONA i BEZBROJ ZUTIH, SAMO STO „OBEZBEDJENJE“ SVAKI fudbaler zVEZDE NA TERENU NIJE DOBIO, mada, nije bilo potreba PORED 4 „sudije“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Bio je plan ovih mesara da nekoga povrede da ne bi igrao orotiv mlade partizanke…Nije bio postignut koncenzus, t.j. niste dovoljno platili glodari…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter