2
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

VESTI SA ‘MALOG KALEMEGDANA’: Simanić nije više samo Zvezdin!

Objavljeno: 25.02.17 u 18:51

Jedan od najtalentovanijih košarkaša u Srbiji Boriša Simanić potpisao je novi ugovor i sada nije veran samo Zvezdi.

Supertalentovano krilo potpisalo je novi ugovor. Reč je o agenciji Beobasket čiji je vlasnik poznati svetski menadžer Miško Ražnatović. Vest je objavio upravo gazda agencije i jedan od najuticajnijih ljudi u košarci na svom Tviteru.

NEIZVESTAN DATUM STARTA SUPERLIGE: Rezultati Zvezde u Evroligi kroje kalendar košarkaškog šampionata

Naravno, Boriša Simanić je i dalje član Crvene zvezde sa kojom ima čvrst ugovor. Jedina je razlika u tome što se više oko karijere mladog igrača ne pita Aleksandar Rašković, već Miško Ražantaović.

0
0

2 Komentara

  1. Ne brini nece dok ne zasluzi, Misko je toliko jak, da njega bas briga da gura jednog Simanica, jer mu nije bitno da zaradi na njemu, kad je do juce imao procenat od pekovicevog nba ugovora, sad od Bobanovog, Jokicevog, pa su tu i Spanulis i jos gomila zvucnih imena, tako da Misku nije u cilju ni da forsira nekog ko ne zasluzuje niti da unistava bilo koji domaci klub, a ni igraca tako sto bi ga prodao pre vremena… (Nije Misko Falji Ramadani da gleda samo lovu)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter