in , , , ,

PREOKRET: Dva selektora vode Srbiju na EP

FOTO: STARSPORT

Izgleda da su iskusni treneri pred novom misijom u junu.

Činilo se da je trku za selektora mlade reprezecije dobio Nenad Lalatović, a izgleda da je došlo do preokreta na Terazijama. Posle dugo vaganja, kako saznaje HotSport dva selektora bi trebalo da budu na klupi Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Pred novom zajedničkom misijom su dva bivša selektora najboljih timova, Ilija Petković i Vladimir Petrović Pižon.

Ovaj tandem po ugledu na Švedsku narednih dana bi trebalo da budu zvanično promovisan posle sastanka Odbora za hitna pitanja FS Srbije.

Posle ove smotre u junu traziće se naslednik, ali možda se pojavi uskoro treća opcija.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Ovo je definitivno sprdacina sa mladim timom i navijacima.Koga je Sestko vodio u zadnje vreme,covek je izlapeo nacisto i svoje je odsvirao jos pre 10-tak godina.Pizon je takodje imao svoje prilike,doveo mlade do vicesampiona ali i to je davno bilo,kasnije se nigde nije istakao kao trener.Ovde se izgleda samo lobira i postavlja svog svoga,vracaju se neki dugovi onima koji su se zaduzili i ne misli se stvarno o mladoj reprezentaciji i njihovom uspehu.Znaju svi da imamo mozda i najveci potencijal i da bi eventualni uspeh doneo dobar ugovor tom selektoru,pa ajde da se iskoristi i uzme jos kinta.Pizon i Petko su dosta zaradili od trenerskog poslom i neka puste neke mladje ali nikako pocetnike na tom odgovornom mestu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PRIMERA: Lep gol Kataija za pobedu Alavesa (VIDEO)

BOŽOVIĆ: Igrali smo ispod nivoa