0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

OS SRBIJE: Grbić i Terzić vode Srbiju do 2020.godine

Objavljeno: 25.02.17 u 20:54

Selektori ženske i muške odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić i Nikola Grbić vodiće te ekipe bar do završetka Olimpijskih igara 2020. godine.

– Postigli smo još bolje preduslove za kvalitetne pripreme za Olimpijske igre 2020. godine, što je bio cilj. S obzirom na identične poglede na organizaciju i funkcionisanje selekcija, uvereni smo da će obe reprezentacije u budućnosti pokazati svoje maksimume – rekao je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić.

Selektori su potpisali nove ugovore sa OSS-om do 2020. godine.

Terzić, selektor aktuelnih olimpijskih vicešampionki, je rekao da se „lako i brzo“ dogovorio oko potpisivanja ugovora.

– Lako i brzo smo se dogovorili i lep je osećaj imati ugovor sa matičnim Savezom posle toliko vremena. Nema zapravo nikavih promena, samo je sve stavljeno na papir – rekao je Terzić.

Grbić je naveo da uslovi nastavka saradnje nisu bili problem.

– Dogovorio sam se sa Gajićem oko svih detalja ugovora. Uslovi nastavka saradnje nisu bili problem, već delovi teksta. Zadovoljan sam što ću nastaviti započeto pre dve godine i nadam se da ćemo tako nastaviti, u istom ritmu i sa istim rezultatima, do Tokija 2020. godine – kazao je Grbić.

Ženska i muška odbojkaška reprezentacija Srbije će ove godine nastupati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstva, Evropskom prvenstvu, kao i Gran priju, odnosno Svetskoj ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter