2
Domaći fudbal

ODLUKA JE NA BOŽOVIĆU: Da li će jedan od najvažnijih fudbalera Zvezde preskočiti današnji meč?

Objavljeno: 25.02.17 u 11:56

Povreda stopala je sanirana, a odluka pada pred utakmicu.

Od juče popodne ekspedicija Crvene zvezde je u Bačkoj Palanci u hotelu „Dunav“, a kako saznaje HotSport trener Miodrag Bozović vaga za startni tim. Postoji dilema kod Le Taleka, koji se oporavio od povrede stopala mada  zavisnosti od terena odluka će pasti pred meč.

U kombinaciji je da ga zameni Marko Poletanović, pošto je Nenadu Milijašu potrebno još malo da bude potpuno fizički spreman. Ulogu „džokera“ treba da ima Nemanja Milić, koji je zbog žutih kartona preskočio otvaranje sezone protiv Novog Pazara.

0
0

2 Komentara

  1. .. P. Orlandic je TUUU, dosadasnji promasaj u fazi ‘napada’ je ‘mudrom odlukom’ jacaPa prebacen u ‘odbranu’, takodje-PROMASENU .!. XXAAXXAA .!. Ako im URKE 32 i LEONARDO ne zabiju bar 4 KOMADA jbo SVEEE .!. XXAAXXAA .!. TOLIKO SMO JACCCIII DA „GANE NA SMRT PLASIIII, NI TROVANJE, FASIZAM KAO NI’ RASIZAM IM NECE POMOCI.!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter