0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

BOŽOVIĆ: Igrali smo ispod nivoa

Objavljeno: 25.02.17 u 16:17

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegova ekipa današnju utakmicu protiv Bačke odigrala ispod nivoa, pošto je postigla samo jedan gol sa dva igrača više u drugom poluvremenu.

– Mislim da smo prvo poluvreme odigrali kako treba, napravili smo mnogo šansi koje nismo iskoristili. U drugom poluvremenu smo igrali jako loše. Imali smo igrača više neko vreme, a posle toga i dvojicu više, ali smo na kraju uspeli da postignemo samo jedan gol. Mislim da smo igrali ispod nivoa. Ako budemo igrali ovako u ‘večitom’ derbiju (s Partizanom), biće teško. Moramo dobro da mućnemo glavom“, rekao je Božović za televiziju Arenasport posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u Bačkoj Palanci domaću Bačku sa 3:0 i stekli devet bodova prednosti nad Partizanom. Beogradski tim utakmicu je završio sa dva igrača više, pošto su isključeni Marko Klisura u 53. i Strahinja Manacanović u 65. minutu.

Trener Bačke Zoran Govedarica rekao je da je nezadovoljan pristupom svojih igrača.

– Ne postoji ništa pozitivno što možemo da izvučemo iz ove utakmice. Naivno smo primili golove, a klub kakav je Zvezda ne prašta greške. Rano su poveli, iz naše gluposti dobili smo drugi crveni karton i to zbog nesportskog ponašanja, što ne sme da nam se dešava. Moramo da izvučemo pouke i okrenemo se narednom protivniku. Pristup utakmici je bio najlošiji otkako sam u klubu, sa previše respekta su ušli, pravili velike greške, što nije bila njihova osobina u prethodnim utakmicama. Promenili smo tim, mnogo igrača je debitovalo, verovatno je to uticalo, ali nije opravdanje, rekao je Govedarica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter