0
Evropske lige

STAO UZ PRIJATELJA: Pogledajte kakvu poruku je Murinjo imao za Ranijerija ali i za Lester! (FOTO)

Objavljeno: 24.02.17 u 14:41

Nakon što je rukovodstvo „lisica“ otpustilo trenera Klaudija Ranijerija, koji im je doneo najveći uspeh u istoriji kluba, oglasio se i Žože Murinjo sa jakom porukom.

Nakon jedne  bajkovitegodine za Lester, u kojoj su predvođeni italijanskim stručnjakom stigli do prve šampionse titule u 133 godine dugoj istoriji, usledilo je košmar koji i dalje traje.

„Lisice“ se ove sezone nalaze u vrlo teškoj situaciji u Premijer ligi, gde se nalaze samo bod iznad opasne zone i to je ono što ni prolaza u drugu rundu Lige šampiona ne može da spere.

Zbog celokupne situacije, rukovodstvo kluba je rešilo da preseče i uruči otkaz Ranijeriju, kojem su do pre izvesnog vremena  iskazivali otvorenu podršku i garantovali mu ostanak na klupi bez obzira na najblaže rečeno blede rezultate.

BAJKA JE ZAVRŠENA: Lester otpustio Klaudija Ranijerija!

Ova vest je kao grom odjeknula celom Evropom i izazvala brojne reakcije, a svakamo jedna od najzanimljivijih došla je od čuvenog „gospodina posebnog“.

Žoze Murinjo jednostavno nije mogao da ne prokomentariše potez uptave Lestera i ne oda podršku svom koegi, ali pre svega velikom prijatelju.

Prvak Engleske i Fifin trener godine je smenjen. To ti je novi fudbal, Klaudio. Nastavi se smejati, prijatelju. Niko ne može izbrisati istoriju koju si ti ispisao.- napisao je Murinjo uz sliku na Instagramu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter