0
Košarka

FOTO: Facebook / Denver Nuggets

NBA: Jokić daleko od svog nivoa, Bobi po starom, Voriorsi su svemogući (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.17 u 09:10

Prethodne noći dvojica srpskih košarkaša učestvovala su u utakmicama NBA lige, ali je ponovo samo Nikola Jokić bio na parketu, dok je Boban Marjanović još jedan meč presedeo na klupi.

Izgleda da je pauza u NBA ligi baš negativno uticala na formu Nikole Jokića, a vrlo je moguće da su i vesti sa ‘trejd’ roka takođe imale efekta na igru srpskog reprezentativca, pošto je jasno da će u nastavku sezone, pored Mejsona Plamlija, imati još veću konkurenciju u vidu Roja Hiberta.

Tako je u meču protiv Sakramento Kingsa Jokić na parketu proveo 25 minuta, ali je upisao samo dva pogotka iz igre iz sedam pokušaja za učinak od četiri poena, dve asistencije, a jedina kolona koja je bila dobra jesu skokovi kojih je imao čak 10.

Međutim, kako u napadu, tako i u odbrani je bio dosta ispod dosadašnjeg nivoa, pa su ‘kraljevi’ lako dolazili do obruča, poena i na kraju ubeljive pobede rezultatom 116:100.

Najbolji na ovom meču bio je Vili Kouli-Stajn sa 29 poena i 10 skokova, a kod Nagetsa se istakao Heris sa 23 ubačena poena.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

Ekipa Detroit Pistonsa napravila je veliki preokret u meču sa Šarlot Hornetsima i posle produžetka slavila trijumf rezultatom 114:98. Dugo je ekipa Bobana Marjanovića gubila, ali je preko raspoloženog Koldvel-Popa uspela da preokrene i slavi neizvesnu pobedu.

Marjanović ponovo nije ulazio u igru, a najbolji na ovom susretu bio je Kemba Voker sa 34 poena, dok je poen manje u redovima Pistonsa ubacio Kontevijus Koldvel-Pop.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

Golden Stejt Voriorsi još jednom su ispisali istoriju, pošto su u meču protiv Los Anđeles Klipersa postigli čak 50 poena u jednoj četvrtini. Bila je to treća četvrtina koja ih je, naravno, pogurala do trijumfa rezultatom 123:113.

Taj period igre dobili su sa 50:26.

Najbolji na meču bio je Stef Kari sa 35 poena, dok je Kevin Durent ubacio 25 koševa.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto Final)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Orlando – Portland 103:112
Detroit – Šarlot 114:108
Klivlend – Njujork 119:104
Nju Orleans – Hjuston  99:129
Golden Stejt – LA Klipers 123:113
Sakramento – Denver 116:100

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter