4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HAZARDERSKI POTEZ ‘GROFA’ BOŽOVIĆA: Dosadašnjeg napadača prekomandovao na – štopera! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.17 u 09:32

Dugo u Srbiji nije viđen ovakav potez, pogotovo u redovima aktuelnog šampiona Srbije.

Najbolji slučaj rotacija na mestima štoper-napadač, pamti se 2003. godine kada je Lotar Mateus u Partizanu pomerio Milana Stojanoskog iz defanzive u sam špic napada, a on mu uzvratio iznuđenim odlučujućim penalom protiv Đurgardena u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sada se na sličan potez, samo u obrnutom smeru, odlučio Miodrag Božović, koji je na treningu uigravao napadača Petra Orlandića na poziciji defanzivca.

Na to je bio primoran pošto je ekipa ostala sa samo dvojicom pravih štopera – Lukovićem i Frimpongom, a tu još može da igra i Le Talek, zadnji vezni fudbaler.

Hoće li nastaviti da Orlandića upotrebljava na mestu štopera, ostaje da vidimo, no crnogorski napadač je ove zime bio pred transferom, iako je imao i nekoliko važnih golova za crveno-bele.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Moja SporTV)

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je samo dokaz koliko je Bozovic los trener.Zvezda vec godinu ipo kuburi sa odbranom i najdeficitarnija mesta su nam stoperi i desni bek i covek za sve ovo vreme,jednostavno ne zna da pronadje igrace za tu poziciju.Imao je katastrofalne procene sa Edsonom i Fibelom,sad je doveo Friponga bez visine ali je prodao i pozajmio nekoliko stopera.Ulazi u nastavak sezone sa samo dva stopera i jednim desnim bekom,znaci bez ijedne zamene u slucaju ne daj boze,povrede ili kartona.Za to vreme je doveo 3 spica,uz 3 koja vec imamo a igra sa samo jednim u timu.Takodje,prebukirao je sredinu terena veznjacima i bocnim igrcima,iako vec ima super kvalitet na tim pozicijama.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Hoce da otera ‘coveka’, pronasao je nacin za degradiranje i odstranjivanjem, a da nije uz ‘pomoc’ TOKSINA i RASIZMA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter