3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PITANJE DANA: Koga je sinoć u Pioniru pratio skaut Detroita?

Objavljeno: 23.02.17 u 14:21

Utakmici Partizan – PAOK prisustvovao je specijalni gost Džej Ar Holden, a mnogi se pitaju otkud Amerikanac sa ruskim pasošem tu…

Ne bi bilo ništa čudno da je bivši plejmejker CSKA iz Moskve recimo član uprave PAOK-a, ali se radi o skautu Detroit Pistonsa. Čovek koji je Rusiji doneo zlato na EP 2007. godine odgledao je meč Partizana i PAOK-a, a mnogi se pitaju da li je Holden skautirao nekog od igrača dva tima. Odgovor nismo saznali, ali je Amerikanac imao šta da vidi u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’.

FOTO-UBOD: Pogledajte koja je svetska košarkaška legenda u Pioniru (FOTO)

Zanimljivo je to da je Džej Ar Holden govorio o Milošu Teodosiću i to za ruske, a ne naše medije.

– Ne mogu da dam jasan odgovor na ovo pitanje. Ne znam Miloša lično, tako da to pomalo nije moja stvar. Ali mislim da će Miloš da uradi ono što je najbolje za njega. Dosegao je neverovatne visine u Evropi i ako želi da igra u NBA, zašto da ne? U suprotnom ostaće na Starom kontinentu i nastaviće da zadivljuje navijače – rekao je Holden za portal Čempionat.

0
0

3 Komentara

  1. T.R.O.V.A.C.A. .!. XXAAXXAA .!…Cuo covek za sumanutu i neonacisticku ideju desetkovanja protivnika pa dosao licno da se UVERIIII !!! STOP TROVANJU KOSARKASA PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Apsolutno nije imao koga da prati nego je covek stigao dan ranije i tako resio da ubije vreme.Dosao je zbog vecerasnje tekme u najjacem takmicenju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter