1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK: Tim koji je igrao večeras igraće i protiv Zadra!

Objavljeno: 22.02.17 u 21:52

Trener Partizana Nenad Čanak istakao je da je zadovoljan borbenošću svojih igrača protiv PAOK-a i pored ispadanja iz daljeg takmičenja uz konstataciju da je i ovo mnogo od ‘bolesnog’ tima.

– Izuzetno teška noć za nas. Eliminisani smo u utakmici u kojoj nismo zaslužili prolaz, iako smo se velikom borbenošću u poslednjoj četvrtini vratili u igru. Imali smo napad za prolaz, nismo šutnuli i teško je sada to sve analizirati – rekao je pomoćni trener Partizana Nenad Čanak.

On se osvrnuo na to da Amerikanac Džamont Gordon nije igrao, a objasnio je i zašto.

Gordon je povredio zadnju ložu još u finalu Kupa, a Ratkovica je večeras došao u Pionir sa temperaturom 38 i dijarejom. Igrao je na svoju odgovornost. Luković je imao zdravstvenih problema, smrtni slučaj u porodici i fenomenalan gest je to što je igrao. Andrića smatramo zdravim, ali je i on konstantno bled.

Nenad Čanak je govorio i o meču sa Zadrom koji se igra u petak od 18 časova u ABA ligi.

– Sve je neizvesno. Rezultati krvi kod Aleksandra Džikića i Vilijama Hečera nisu dobri. Situacija se menja iz trenutka u trenutak. Oni, kao ni Marinković i Koprivica neće igrati protiv Zadra – zaključio je Nenad Čanak.

Adin Vrabac je rekao da Partizan ne može protiv virusa i da mu je najžalije navijača.

– Teška utakmica, imamo dosta problema sa virusom i to je dovelo da nemamo dovoljno energije. Malo je falilo da se vratimo, pokazali smo da možemo i kako treba da igramo, ali nismo uspeli, nažalost. Žao mi je navijača koji su nam pružili fantastičnu podršku. Mislim da će posle ovoga doći bolji rezultati, jer smo videli kako više ne treba da igramo i kako možemo da igramo – zaključio je Vrabac.

Od izveštača iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’: Stefan Smuđa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter