16
Evrokup

FOTO: STARSPORT

IZ NAJBOLJEG UGLA: Da li je Andrić fauliran u poslednjem napadu Partizana? (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.17 u 20:50

Partizan je u dramatičnoj završnici revanš meča u Beogradu poražen od PAOK-a 82:78 čime su Grci nadoknadili minus iz Soluna 74:76 i plasirali se u osminu finala FIBA Lige šampiona.

Vodili su solunski crno-beli sa 24 poena prednosti, ali se Partizan na volšeban način pred kraj utakmice vratio i gledali smo nikad dramatičniju završnicu. Četa Nenada Čanka imala je poslednji napad za produžetak ili prolaz dalje, ali je odbrana PAOK-a zaustavila večeras odličnog Andrića. Na prvu loptu činilo se da je sve bilo čisto, ali iz snimka HotSporta se čini drugačije. Procenite da li je Andrić fauliran pri prodoru na koš…

Iz dvorane Aleksadnar Nikolić: Stefan Smuđa.

0
0

16 Komentara

  1. Koliko treba losih utakmica,promasenih zicera,straha,nesigurnosti jos da prodje da se shvati da Andric ne moze nikada da bude ni prosecan igrac a ne nesto ozbiljnije !

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije ga tako,lepo se vidi.Prosto neverovatno da samo kukate i izmisljate navodne sudijske greske.Tako u finalu kupa,kukaju da nije bio faul u napadu od onog camuge a on levim laktom razvali Simona i posle im sudije krive.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vucic odma da napise depesu vladi Grcke, da tako ne moze sa njegovim omiljenim klubom, koji ima 3 drzavna sponzora i koji je dobio 1,4 miliona evra…e gradjani Srbije usta su bacene nase pare

    0
    0
    Odgovori
  4. Hahah pa daj onda ako sudije ne sviraju faul u zadnjem napadu da se lepo organizuju , izguraju pola tim i lepo daju kos na miru. Molim lepo 🙂 🙂

    0
    0
    Odgovori
  5. Jeste i sta sad, pa i CETVOROKORAK gudure je isto bio, pa sta, pa i kosarkasi Partizana su „samo“ bili OTROVANI na KRK, pa sta, pa i Everton takodje igrac FK Partizana je bio izlozen RASIZMU, pa sta, PA STA i SRBIJU SVESNO I S’NAMEROM DELE NA POLA, PA STA..i sto, tj. ako se ovako nastavi sto cemo zavrsiti pod JEDNOM SLJIVOM-SVI KOJI PREZIVE OVAJ NADOLAZECI FASIZAM, RASIZAM, TROVANJE itd itd ..???!!!
    .!. XXAAXXAA .!.
    ……………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  6. Samo kukaju i traže greške kod drugih. A gde su vaše greške, gde su greške sudija kad štete protinika? Ili je to navika iz prošlosti da je dozvoljeno gresiti samo na štetu drugih.

    0
    0
    Odgovori
  7. Kada su ovako ne izvesne zavrsnice i kada poslednji napad odlucuje u sustini sudije nikada nece svirati faul, koliko god faul ocigledan bio. Ko je gledao takve utakmice zna o cemu pricam.

    0
    0
    Odgovori
  8. ovo se trebalo šutirati za tri poena ili je trebao pot dodati robinsonu ali nema veze bez pola tima i ovi koji su igrali povrešeni ili bočesni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter