2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUMANI CRVENO-BELI: Akcija Crvene zvezde za svaku pohvalu i poštovanje

Objavljeno: 22.02.17 u 16:15

U subotu, 4. marta, „koplja“ će po 153. put u okviru prvenstva ukrstiti Crvena zvezda i Partizan, a rukovodstvo Crvene zvezde je iskoristilo priliku da pravi „praznik fudbala“ dobije i humanitarnu notu.

Tim povodom su se crveno-beli oglasili saopštenjem na svom zvaničnom sajtu, koje prenosimo u celosti:

„Osim što je najveći sportski događaj, večiti derbi koji će biti odigran 4. marta biće ujedno i prilika da se još jednom pokaže humanost.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana će u subotu, 4. marta, po 153. put u prvenstvu „ukrstiti koplja“.

Karte za najveću fudbalsku utakmicu koju Srbija može ponuditi prodavaće se po već utvrđenim cenama. Ono što je važno naglasiti je da će se, na predlog Delija koji je klub prihvatio, od svake prodate karte izdvojiti 100 dinara za „Delije fondaciju“, i sav prikupljeni novac biće prosleđen narodnim kuhinjama, kao i srpskim manastirima.

Podsećanja radi, u prodaji su i majice sa likom Marka Ivkovića, i očekuje se da mnogi navijači koji planiraju da prisustvuju košarkaškoj utakmici Crvene zvezde i Galatasaraja, u halu „Aleksandar Nikolić“ doću upravo u ovim majicama. Sav prihod od prodaje majica takođe će biti prosleđen narodnim kuhinjama.

Crvena zvezda i njeni navijači imaće priliku da na 72. rođendan kluba još jednom budu humani, a nadamo se da će naši fudbaleri iskoristiti ove pozitivne impulse i nošeni energijom sa tribina doći do još jedne pobede.“

0
0

2 Komentara

  1. Nisam ni sumnjao da novac nece biti ‘prosledjen narodnoj KUHINJI’ od strane cz…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter