4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DELIJE SE SPREMAJU: Ako se od ovoga ne zaledi krv u žilama Galati, teško da će od bilo čega (FOTO)

Objavljeno: 22.02.17 u 10:48

Mečeve crveno-belih i turskog kluba uglavnom prati specijalna atmosfera.
Crvena zvezda sutra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuje Galatasaraj.

Ideja navijača kluba sa ‘Malog Kalemegdana’ jeste da svi navijači budu u specijalno napravljenim majicama sa likom Marka Ivkovića koji je stradao u Istanbulu prilikom gostovanja crveno-belih Galati.

Marko Ivkovic Jagoda

Delije žele da još jednom podsete na taj čin turskih navijača i ne daju da njihov nekadašnji prijatelj sa tribine padne u zaborav.

Duel je na programu sutra od 19 časova.

0
0

4 Komentara

  1. Poznato je da sav prihod od te majice ide njegovoj porodici, tako da prestanite da lupate gluposti jer ste neobavesteni. Sram vas bilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Budite frajeri pa podelite majice , a ne ovako.Ili , ako već prodajete, dajte novac u humanitarne svrhe.Mnogo je poštenije.Ovako sigurno neko zarađuje na nečijoj muci.

    0
    0
    Odgovori
  3. Znači NN komercijastita i dalje bogato eksploatiše smrt jednog momka ….15.000 X 400din = 6.000.000 din …..Bruka, sramota, morbidno… i niko , ‘al niko već tri godine da nešto da napiše , nego čak svi instruisani sajtovi veličaju i dive se takvom „spektaklu“ . Muka mi je vise ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter