3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Lepa vest za navijače Partizana iz Ljubljane, Mega opstala u ligi (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.17 u 21:28

U derbiju 23. kola ABA lige Olimpija je savladala Budućnost 81:79 i otvorila put Partizanu ka u najgorem slučaju trećem mestu pred plej-of.

Mnogi su već videli večiti derbi u polufinalu ABA lige, ali će izgleda Budućnost na prvoplasiranu Crvenu zvezdu. U dramatičnom meču odigranom u Ljubljani Olimpija je savladala Budućnost 81:79. Vodili su ‘zeleni’ 80:76 manje od minuta pre kraja utakmice, ali je Suad Šehović trojkom vratio Podgoričane u igru. Malo je vremena posle toga ostalo, Pelko je šutirao bacanja, pogodio jedno, a Budućnost nije uspela da napravi preokret 81:79. Sada su Podgoričani u nezavidnom položaju, pogotovo ako Partizan zabeleži pobedu, jer su onda oni najbliži poziciji ‘četriri’ i dvoboju sa Crvenom zvezdom u polufinalu.

IZ NAJBOLJEG UGLA: Da li je Andrić fauliran u poslednjem napadu Partizana? (VIDEO)

Mega Leks je pobedio Mornar u Baru 89:81 i tako skoro sigurno obezbedio opstanak u ligi. Tim iz Sremske Mitrovice do pobede je vodio Jaramaz sa 21 poenom, dok je Marelja dodao 13 koševa.

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Drama u Pioniru, PAOK ide dalje (VIDEO)

Partizan u petak od 18 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuje Zadar.

Aba liga

0
0

3 Komentara

    • Vi ste ugaseni davno samo ti jos niko nije rekao.Premijer pokusava da vas vestacki drzi u zivot ali tesko mu to ide.Guduric vas isprskao a braca vam zabiberili i to ovako nikakvi.Cedevita ce vas isprasiti u polufinalu bez problema a tamo negde u junu,kad bude nasa liga pri kraju,dobijate svoje sledovanje i tada sledi metla.

      0
      0
      Odgovori
  1. Sad su sami krivi a tako je i bolje,da ne bi na kraju prozivali Zvezdu,kako je birala protivnika za polufinale.Ko nam dođe,dobrodošao,zna da mu se ne piše dobro i da sigurno ispada.Ionako je najrealnije bilo da igra Zvezda sa Đetićima a Cedevita da bude domaćin svojim bivšim sugrađanima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter