0
Evropske lige

SPRAO SRAMOTU: Kapiten Arsenala se naknadno iskupio za potcenjivački potez sa starta meča sa Satonom! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 15:02

Na startu utakmice između Arsenala i petoligaša Satona, Teo Volkot je napravio jedan vrlo neprofesionalan potez o kojem se dosta govorili po startu meča.

Naime prilikom protokolarnog pozdravljanja dvojice kapitena na centru terena, samo se predvodnik domaćina, Džejmi Kolins, pojavio sa zastavicom koje se tradicionalno razmenjuju na startu.

Da li je Volkot pre nego što je istrčao na teren slučajno zaboravio zastavicu u svlačionici, ili je pak potcenio protivnika nije poznato, no bilo kako bilo on je tim svojim neprofesionalnim postupkom izazvao brojne reakcije.

Walcott je nešto zaboravio by <a

Ipak kapiten „tobdžija“ je shvatio kakvu je grešku napravio pa je posle utakmice rešio da se iskupi. Nakon susreta Volkot je otišao do svlačionice Satona, gde se pozdravio sa svakim igrače ponaosob, pa čak i podelio autograma i tako pokazao da mu je žao zbog svog nemara sa starta. Sportski nema šta.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter