0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

O NJEMU PRIČA EVROPA: Debeljuca iz Satona jeo pitu da bi prošla kvota u kladionici? (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.17 u 12:32

Rezervni golman engleskog fudbalskog petoligaša Saton junajteda Vejn Šo odbacio je danas spekulacije da je prekršio pravila o kladjenju Fudbalskog saveza Engleske (FA) kada je tokom utakmice sa Arsenalom u FA kupu pojeo pitu.

Saton je sinoć na svom terenu izgubio od Arsenala sa 0:2, a korpulentni Šo je snimljen kako za vreme drugog poluvremena jede pitu. Trener Satona Pol Dosvel je pre toga izvršio sve tri izmene i pitanje je da li bi Šo mogao da udje u igru da je bilo potrebno.

Dosvel je britanskim medijima rekao da postupak rezervog golmana nije prikazao klub u najboljem svetlu.

Jedna kladionica je pre utakmice ponudila kvotu na to da će Šo, koji je težak 130 kilograma, pojesti pitu uživo u programu, a Saton je pod lupom pošto je rezervni golman priznao da je pre znao za kvotu.

– Par momaka mi je pre utakmice pitalo o kvoti 8-1 za pitu. Rekao sam da ne znam, ali da nisam ništa jeo ceo dan i da bih možda mogao kasnije nešto da pojedem. Posle toga sam video kvotu i hteo da se malo našalim. Obavili smo sve izmene, a i gubili smo 0:2 – rekao je Šo za Independet.

U britanskim medijima se vodi polemika da li je Šo prekršio pravila FA o kladjenju, ali on je rekao da ni on ni njegovi saigrači nisu uplatili novac.

– Mislim da je par ljudi uplatilo, ali nama iz Saton junajteda nije dozvoljeno da se kladimo. Mislim da su neki prijatelji i par navijača uplatili novac, ali to je bila samo šala zbog njih – rekao je Šo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter