7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ISKRENO: Malkom Dilejni o Milošu Teodosiću i ‘paklu’ Delija (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 19:29

Malkom Dilejni je najomiljeniji Amerikanac kod Delija ako se u obzir uzmu igrači koji nikada nisu nosili crveno-beli dres.

Fenomenalni plejmejker sada je član Atlante Houks, ali ne zaboravlja ono što je doživeo u Evropi. U sećanju su mu ostali Miloš Teodosić, Nando de Kolo i Crvena zvezda. Klub koji ga je želeo u svojim redovima, ali je bio nepristupačan, ipak, Delije se i danas nadaju njegovom dolasku.

Malkom Dilejni je u razgovoru za francuski ‘Basket USA’ govorio o Evroligi, partijama u Bajernu i Lokomotivi, kao i o najtežim protivnicma kako na parketu, tako i na tribinama.

– Dva najteža protivnika u Evropi? Miloš Teodosić i Nando de Kolo. Imao sam velike bitke i sa mojim prijateljom Tajrisom Rajsom. Teodosić i De Kolo su najbolji u Evropi. Prejak je i Vasilis Spanulis – rekao je Dilejni i osvrnuo se na najvreliji parket na kom je igrao.

– Tu nemam dileme. Beograd. Protiv Crvene zvezde. Igrali smo u njihovoj manjoj dvorani Pioniru, to je bio ‘pakao’. Iskustvo koje neću nikada zaboraviti.

Dilejni

Amerikanac je na kraju istakao da ne prati toliko Evroligu ove sezone, a razlog su utakmice i česta putovanja u NBA ligi.

– Ne baš jer previše putujemo. Znam šta se dešava, bacim pogled s vremena na vreme, ali odavno nisam pogledao ceo meč Evrolige – istakao je Dilejni.

0
0

7 Komentara

  1. -Sve sto mozes kupiti novcem jeftino je (k’o grb kkcz), najskuplje je ono sto suzama i dusom placas (Evijeva ljubav prema FKP..) !!! STOP RASIZMU !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde nađe baš sada da staješ na muku franjevcima…da nisu možda pokušali i tebe da truju,prilikom boravka u Bgd ili da su pustili Guduru da pogađa trojke a da mu ne sviraju korake?Ajde iznesi neku teoriju zavere,da se glodari oslade jer se samo njima priviđaju budalaštine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter