3
Košarka

POSLE POBEDE SVE MOŽE: Novinar ‘pecnuo’ Radonjića neočekivanim pitanjem posle finala (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.17 u 16:10

Zanimljiva je bila situacija po završetku sinoćne utakmice finala Kupa Radivoja Koraća, kada je izjavu pred TV kamerama davao Dejan Radonjić.

Kada je nedavno Partizan trijumfovao u meču ABA j.t.d. lige, Dejan Radonjić je nekako izbegao novinara ArenaSport i nije dao izjavu pred kamerom ove televizije, pa je posle sinoćne pobede nad istim rivalom u finalu Kupa Radivoja Koraća usledilo zanimljivo pitanje istog novinara.

POSLE PORAZA U FINALU KUPA: Džamont Gordon isprozivao igrače Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

On ga je upitao da li može da obeća da će ubuduće i posle pobeda i posle poraza izlaziti u susret i uvek davati izjave, Radonjić se prvo zbunio, a zatim odgovorio:

– Uvek, naravno! Nije to stvar obećanja već elementarne korektnosti i profesionalizma. I kada god bude trebalo i kada vi mislite da treba,vi recite, a ja ću ispuniti svoju dužnost – izjavio je Radonjić ispred kamere TV ArenaSport.

(Izvor: youtube / DSBEOGRAD – Делијe Север Београд)

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Bravo, odradio je milogorca na keca .!. XXAAXXAA .!. Sve ponovo podseca na onu CUVENU: Jbi Duleee glu..pe „ganeeee.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Gdk samomseh. Sam se sebi smeje. Mali internet batica zabijen u 4 zida, potrebno je da mu neko uzme uput za odgovarajući zdravstveni centar i da se odvede i ustanovi dijagnoza. Od ćokija, bankomata, novih Zvezdinih vesti, menjajući razne nadimke ( počeo je da piše rečenice umesto nadimaka ) mu pobrljavio softver.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter