3
Košarka

NOVA SELIDBA: Bivši as Partizana se vratio u Tursku (FOTO)

Objavljeno: 20.02.17 u 18:14

Nekadašnji centar Partizana Đorđe Gagić ponovo se vratio u Tursku, pošto je potpisao ugovor sa Bujukšehirom iz Istanbula.

Kada je Đorđe Gagić igrao za Partizan, Grobari su se radovali osvajanjima trofeja u duelima protiv Crvene zvezde, tako da ga po dobrom pamte u Humskoj.

Bivši centar crno-belih, a donedavno beloruskog Cmokija iz Minska beležio je nekoliko dobrih partija u tamošnjem prvenstvu, ali se ipak još jednom vratio u Tursku i to u grad na Bosforu.

Kako je njegov menadžer Miško Ražnatović objavio na svom Tviter profilu, Gagić je potpisao ugovor sa Bujukšehirom iz Istanbula i boriće se za opstanak u najvišem rangu vrlo jakog šampionata.

Gagić je ove sezone beležio 11,6 poena u proseku u svim takmičenjima, uz sedam skokova po meču.

0
0

3 Komentara

  1. JA ga po dobrom ne pamtim, ostavio je ekipu na cedilu i kao izdajnika ili otpadnika od vere-PAMTIM !!!……………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Ne pamtim ga Boga mi ni ja po dobrom ali ne zato sto je bio kako rece predhodnik „izdajnik“ , kakav bre crni izdajnik? Njega pamtim kao najvecu prevaru i neznalicu, kao najgoreg centra u istoriji Partizana, kakav je to tupson bio. Lukovic jeste metilj i indijanac ali je za ovog izmislio kosarku, covek je bio nula! A doveden kao „pojacanje“ iz „slavnog“ kluba Hemofarma, haha zamislite to. Jeb’o ga onaj ko ga je skautirao, on Musli i Raduljica su bili 3 veleka promasaja. Klasicni indijanci

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter