11
Domaći fudbal

NOVA ‘BOMBA’ NA MARAKANI: Zvezda dovela ‘afričkog Pola Pogbu’! I to nije sve! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.17 u 17:50

U pitanju je vezista iz Ugande Kalid Aučo, a možda uskoro dođe i jos jedan njegov zemljak.

Novo pojačanje Crvene zvezde stiže iz Ugande, a ugovor sa šampionom Srbije je utanačio vezista Kalid Aučo, koji je nastupao za svoju zemlju na nedavnom Kupu Afrike u Gabonu.

Mladog vezistu preporučio je selektor Mića Sredojević i igrač je stavio paraf na predugovor, a uskoro treba da dođe u Beograd na završni čin.

Screenshot_2

Kako saznaje HOTSPORT, poslednjeg dana prelaznog roka Crvena zvezda je predala u FS Srbije zahtev za registraciju i tražen je sertifikat, tako da će moci da nastupa u nastavku sezone.

Prema našim informacijama možda će još jedan zemljak Aučoa postati član kluba iz Ljutice Bogdana. Talentovani igrač po načinu igre je sličan Francuzu Polu Pogbi.

– Očekujemo da igrač dođe, a prvobitan plan je bio da se ekipi priključi na Kipru. Moramo da mislimo i na blisku budućnost – rekli su za HOTSPORT u klubu.

(Izvor: youtube / Billy McMorran)

(Izvor: youtube / Free Footballers / Match Analyst)

0
0

11 Komentara

  1. Igrač sa ovakvim fizikalijama i ovakvom željom mora da uspe greška je samo što odmah ne dobije šansu ako je ovo tačno sa B timovima to je prava stvar za zvezdu eto prilike izlaznim godištima da pokažu šta znaju a ne da nam jedan Dušan Živković igra u Niški Radnčki i sijaset druguh.Samo napred pravi potez

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodo kritikujte kad vidimo kako igraju.Nama treba igrac takvih fizickih predispozicija Racic je i po meni Centralni odbrambeni igrac mada moze i zadnji vezni.Mislim da je pametan potez.A Terzic nije kriv yto je ovakbo prvenstvo gde zvezda napravi 15.17 bodova i umesto da pusta mlade ona ye plasi dali ce postati sampion posle polovljenja bodova.Ima medta i za Zvezdinu decu mali Nikolic je novi Piksi,Adzic nije svestan svoje dominacije Romanic je nas najperspektivniji centarfor ja bi to u prvi 11 igrao bi mi bar poluvreme.A i stoper Stojanovic se meni kao i Dzajicu svidja pa ovaj mali Djordjevic ima hitrinu za 5 Andjelkovica.Desni bdk je rak rana treba napraviti sistem kako cemo igrati i tad dovoditi i obrazovati fudbalere.Srecno momce donesi Zvezdi 10 mil.al prvo ulazak u grupnu fazu bilo kog takmicenja

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezda dovodi igrače iz Afrike, na osnovu telefonskih razgovora, SMS poruka i „časnih reči“ menadžera. Ovakva politika, bez vizije za dobro kluba, će im se sigurno obiti o glavu. Sada Zvezda može u potpunosti da smanji troškove poslovanja, jer sledeći korak je gašenje sopstvene škole fudbala. Šta će joj mlađe kategorije, one su višak, pored ovih „znalaca“ iz raznih afričkih liga. Pošto nemaju perspektivu, ja kao navijač Zvezde, sugerišem svim mladim fudbalerima Zvezde, da odmah traže ispisnice i odu negde gde će igrati a na „Marakani“ ćete moći gledati 10-11 Afrikanca u crveno-belom dresu. Samo ne znam ko će ih gledati!

    0
    0
    Odgovori
    • Srbine, u Srbiji kazemo EVROPA a u susednoj zemlji (gde je osnovan JSD partizaИ) se kaze EUROPA! Nisi bio 2 puta na stadionu i ti pricas sta je Zvezda…..

      0
      0
      Odgovori
      • ne lupetaj sergio, ako covek pogresi sto pise sa mobilnog telefona jedno slovo. vise sam puta sine bio na marakani veruj meni, ako si godiste 91 pa dalje…a to sto imas komplekse od komsija i g..ara i hrvata, leci ih sto pre. takvih tamo puno ima

        0
        0
        Odgovori
  4. Hahahahahhaha ma jeste ibrahimovic da je pogba uzeo bi ga siti real ima bolji skauti od zvezdih.. sve u ofk beograd.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne znam ovaj lik mi deluje presporo, kao da je jako trom al videcemo, i milijas je spor pa igra dobro, napred zvezdo!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. a oce li mica da plati troskove za njega ako ne bude ni k… vredeo . … mislim da je u zvedi sada vec previse stranaca i da to vise nije nasa zvezda

    0
    0
    Odgovori
  7. OVI iz aboliranog fk, kako su krenuli, brzo ce zavrsiti tj. ISPUNITI svu kvotu za prijem migran. za jednu zemlju, a cini mi se i za celu EU .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter