6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA PRODAJE: Zvezda odbila poslednju ponudu za jednog od nosilaca tima!

Objavljeno: 20.02.17 u 10:39

U klubu je procenjeno da je prioritet odbrana titule, pa vezista ostaje na „Marakani“.

Nije lako odoleti ponudama, ali je Crvena zvezda uspela da sačuva najbolje adute za drugi deo sezone. Mnoge ekipe su tražile Gelora Kangu, a kako saznaje HotSport uporan je bio Kairat iz Kazahstana.

Imali su plan da angažuju vezistu iz Gabona i plate obeštecenje u dogovoru sa crveno-belima, pošto su upoznati sa njegovim kvalitetima iz doba kada je nastupao za Rostov.

Njihova procena je da im je takav igrač preko potreban u pokušaju da konačno budu bolji u šampionatu od Astane. Nova sezona u Kzahstanu startuje polovinom marta.

Kanga se nalazio i na meti timova iz Turske i Rusije, ali je sve stopirano odlukom Crvene zvezde pa će bar do leta ostati u najboljem timu trenera Miodraga Bozovića.

0
0

6 Komentara

  1. treba uzti za njega šta se može. Ne vidi se na terenu njegova vrednost koja mu se pripisuje. Nema u njegovoj igri onog “timskog“. mnoga rešenja su mu nerezonska. treba mu čitavo poluvreme da počne da igra.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Normalno“ da nema, kada se u aboliran fk UPUMPAVA nas novac sa svih strana, a gazde tj. ‘uprava’ ga trosi za licnu potrebu !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter