6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DERBI JE PROŠAO: Ali hoće li Partizan biti dostojan protivnik PAOK-u (FOTO)

Objavljeno: 20.02.17 u 21:12

Pod utiskom Kupa Radivoja Koraća, javnost je zapostavila učešće crno-belih u Ligi šampiona.
Za dva dana se igra revanš meč nokaut faze FIBA Lige šampiona u kojem Partizan dočekuje PAOK.

Od trenera, pa sve do igrača. Partizan je jedva sastavio tim od dve petorke za finale Kupa Radivoja Koraća usled virusa koji je pogodio ekipu. Umesto Aleksandra Džikića, tim je predvodio Nenad Čanak, ali strateg nije jedini kojeg je ‘pokosio’ stomačni virus u Nišu. Hečer, Marinković i Koprivica su još u nedelju krenuli put Beograda, dok su nakon finalnog duela na infektivnoj klinici završili i Mihajlo Andrić i Uroš Luković.

GLAS VILA HEČERA: Otrovana hrana uzela mi je sve! (FOTO)

Na listi povređenih se nalaze Frenk Robinson i Kenan Karahodžić koji definitivno neće biti u timu u sredu, a neizvestan je i Tanasković.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Čekamo analize da utvrdimo pravo stanje i kako je došlo do ovoga, toksiko-virusa. Tada ćemo znati više, da ne nagađamo i bavimo se spekulacijama, da li je hrana, ili od nečeg drugog. Od prvog dana momci su zbrinuti, pod negom, ali ovako nešto se retko viđa. Pokosilo ih je. Hečer je najgore prošao, Džikić takođe. Treba vremena da se zaleče, vrate. Andrić, Luković i Tanasković su pod znakom pitanja za PAOK, čekaju se i rezultati njihovih uzoraka, Marinkovića i Koprivice takođe, koji su u težoj sitiuaciji od njih, kazao je za domaće medije Milan Babić, lekar Partizana.

0
0

6 Komentara

  1. Neverovatno sta se desava u ovoj nasoj srbiji,koliko jedan covek jedna partija mogu da zavade i razveju mrznju u srbima.sns i Veliki vodja veiki firer i veliki don sd crvena zvezda takvu je mrznju napravio i uperio sve sto ne misli isto kao oni i u sve ljude koji nisu navijaci sd crvena zvezda.samo zapamtite i njegovo ce vreme proci i mnogi iz uprave fk cz i kk cz morace da okaju grehe zbog pljacki narodnih para.toliko o postenju velikog firera srbije

    0
    0
    Odgovori
  2. Jesu nam braća ali ipak će morati u solun pognutih glava…Partizan je bolji…bolji je i od cigana ali razlog poraza je desetkovana ekipa…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti definitivno nisi normalan ako stvarno mislis da je bolji od Zvezde.Citava Evropa i Srbija tvrde da je Zvezda mnoooogo kvalitetniji tim a medju njima i svi strucnjaci,jedino tebi nije jasno.Zasto li je tako i da li se uopste razumes u kosarku,sta mislis?

      0
      0
      Odgovori
  3. Paok je toliko slaba ekipa da bi ih dobili i sa omladincima.Samo me interesuje sta ce izmisliti sa ovim virusom i koja ce teorija zavere biti u igri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter