3
Košarka

FOTO: STARSPORT

Nenad Čanak: Pitanje je u kakvom ćemo sastavu izaći u finalu ali idemo na pobedu!

Objavljeno: 19.02.17 u 09:35

Trener košarkaša Partizana zadovoljan je načinom na koji je njegova ekipa odigrala protiv Mege, ali je istovremeno zabrinut zbog zdravstvenog stanja ekupe uoči finala sa Zvezdom.

Ipak bez obzira na sve pomoćni trener Partizana, koji zbog boleti Aleksandra Džikića  predvodi ekipu u prethodna dva meča, najavio je veliku borbu i napad na trofej, iako večitog rivala smatra favoritom.

-Izuzetno važna pobeda za nas, ne samo zato što smo ušli u finale, već i zbog okolnosti u kojima se nalazimo. Imamo problema, virus nas je razorio i pitanje je u kakvom ćemo sastavu izaći. U kom god da budemo, igra se za trofej tako da ćemo dati sve od sebe, iako je Zvezda kvalitetnija od nas i u boljem stanju čeka utakmicu.- rekao je Čanak.

Kapiten crno-belih, Novica Veličković, naveo je da je ulazak u finale veliki rezultat i najavljuje veliku borbu za večitim rivalom.

-Ulaskom u finale smo napravili veliki rezultat i čeka nas velika borba sa večitim rivalom. Probaćemo… Protiv Mege nas je pogurala želja, čestitam svojim momcima i sada treba da ‘izginemo’ u finalu- rekao je Novica.

Trener ekipe Mega Leksa, Dejan Milojević. čestitao je Partizanu na pobedi.

-Bili su kvalitetniji u svim segmentima, više su želeli pobedu. Nismo dovoljno dobri ove sezone da napravimo problem kvalitetnim ekipama, nismo dobili nijednu veliku utakmicu.- rekao je Milojević i poželeo svom bivšem klubu sreću u borbi za trofej.

Najbolji pojedinac na ovom meču iz redova Mege, Ognjen Jaramaz, zaključio je da njegov tim sa ovakvom igrom nije imao nikave šanse protiv crno-belih.

-Nismo igrali na pravi način, dostojno polufinala. Najveći deo meča je Partizan kontorlisao i nijednog trenutka nismo imali šansu da okrenemo u našu korist. Okrećemo se Jadranskoj ligi, da pobedimo što više utakmica u poslednja četiri kola.- rekao je Jaramaz.

Partizan je na ovom meču nastupio žestoko oslabljen, bez Hečera, Marinkovića, Robinsona i Koprivice, kao i trenera Džikića a pitanje je u kakvom će sastavu izaći i u finalu.

 

0
0

3 Komentara

  1. Koprivica i robinson gotovo da nisu nikakav faktor za Partizan, sa druge strane Hecer i Marinkovic su dosta bitni, ali i Zveda bez Dange i sa 3 4 rovita igraca, mada finale je to, jos derbi, svi ce igrati to.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na šta idete?Dal je moguće da neko posle sam 2-3 utakmice vođenja tog tima,odmah postane toliko bahat i izgubi smisao za realnost.Alo,čoveče,sve što bude ispod 20 razlike za Zvezdu,računaj slobodno kao da ste dobili.Nemoj se brukati sa ovakvim izjavama i da ljutiš protivnika,da ne bi bila nezabeležena katastrofa jer ovo nije toliko nebitna tekma kao u Aba ligi,ipak je trofej u pitanju,iako nema skoro nikakav značaj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter