0
Košarka

NBA OL STAR: Jokić ‘tesno’ eliminisan u polufinalu od kasnijeg šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.17 u 09:00

U takmičenju veština srpski centrar dugurao je do polufinala, u kojem ga je eliminisao Kristaps Prozingis, nakon što je eliminisao lubimca domaće publike.

Nikola Jokić, koji danas proslavlja svoj 22. rođendan, je u četvrfinalu imao dvoboj sa košarkašem Nju Orleans Pelikansa, Entonijem Dejvisom.

Izvor: Youtube/Ximo Pierto

Popularni „Obrva“ stekao je prednost na početku nadmetanja zbog problema našeg reprezentativca sa dodavanjima, gde je tek iz trećg puta uspeo loptu da probaci kroz obruč za dodavanja. Međutim taj zaostatak Jokić je anulirao pri šutiranju trojki, gde je pogodio iz prve pa je na kraju eliminisao ljubimca domaće publike.

U ostalim četvrtfinalima Gordon Hejvord je iznenađujuće izbacio iz takmičenja Džona Vola, plejmejker Bostona, Azjea Tomas je bio bolji od Devina Bukera dok je Prozingis eliminisao Demarkusa Kzinsa.

Izvor:Youtube/Ximo Pierto

Tokom polufinalnog susreta sa „letećim“ Letoncem, Jokića su ponovo usporila dodavanja, pa mu na kraju nije pomogla ni trojka sa oko devet metara, jer je došla sa trenutnom zakašnjenja u odnosu na Prozingisovu.

Prethodno je u prvom polufinalu Hejvord eliminisao još jednog plejmejkera, Azjeu Tomasa nakon dosta mučenja oba igrača u šutu za tri.

Finale između Prozingisa i krila Jute obeležila je izjednačena borba, a prelomio je sigurna ralizacija Letonca u šutu za tri- pogodio iz prve.

Izvor: Yotube/Ximo Pierto

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter