0
Košarka

JOKIĆ O ČELENDŽU: Nije toliko jednostavno pogoditi onu rupu u dodavanju (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.17 u 13:47

Srpski centar se dobro pokayao na ol-star vikendu.
Takmičenje u veštinama je osvojio Kristaps Porzingis, koji je u polufinalu bio bolji od Nikole Jokića.

Da nije bilo prepreke za dodavanjem lopte u rupu, Srbin bi svakako imao veće šanse da trijumfuje u ovom takmičenju. I u prvom duelu protiv Entonija Dejvisa ga je mučilo isto to, ali ga je izvukla brzo pogođena trojka, što nije slučaj sa okršajem protiv Letonca.

– Mnogo sam se zabavljao stvarno. Juče sam pobedio u utakmici, što mi je drago jer sam izgubio prošle godine, a danas sam izgubio od Porzingisa, a on je pobednik takmičenja. Drago mi je što sam izgubio od šampiona. Što se tiče takmičenja u veštinama – mnogo je teško. Nije toliko jednostavno pogoditi onu rupu u dodavanju. Činilo mi se da je mnogo lakše. Zabavljali smo se, bilo je dobro. Jedva čekam da se malo odmorim u Denveru, poručio je centar Nagetsa.

Srbin je odlično započeo ol-star vikend pobedom u meču budućih zvezda sa Timom sveta, u toj utakmici je imao veoma zapažen u činak.

(Izvor: YouTube/Denver Nuggets)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter