0
Košarka

‘FLERT’ SA TRIPL-DABLOM: Jokić briljirao na ‘Ol staru’, pogledajte sve njegove čarolije! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.17 u 09:09

Jedini srpski predstavnik na ‘Rising Stars’ utakmici NBA ‘Ol star’ vikenda u Nju Orleansu, Nikola Jokić, predstavio se u najboljem mogućem svetlu.

U meču ‘zvezda u usponu’ koji se tradicionalno igra prvog dana NBA ‘Ol star’ vikenda, naš Nikola Jokić dokazao je da nikako nije zalutao u Nju Orleans, već je bio jedna od glavnih figura spektakla mladih košarkaša.

Momak iz Sombora sjajne igre iz dresa Denver Nagetsa preneo je i u dres reprezentacije sveta, koja je na kraju ostvarila trijumf nad selekcijom SAD rezultatom 150:141.

Srpski reprezentativac je za 21 minut na parketu ubacio 12 poena (6/9 iz igre), uhvatio 11 lopti i za kompletiran novi ‘tripl-dabl’ bile su mu potrebne još dve asistencije, pošto ih je imao ukupno osam.

Iako bi nekoliko njih mogle da se računaju dvostruko, pošto su bile u nestvarnom stilu, bez gledanja, kako samo on ume.

(Izvor: youtube / GD’s Misc)

Jokića ćemo i sledeće noći gledati u Nju Orleansu, pošto će se nadmetati u ‘Skills chalenge’, odnosno, veštinama sa loptom, u čemu bi mogao da bude dominantan, s obzirom na ‘plejmejkerske sposobnosti u telu centra’.

Što se tiče samog meča, najbolji pojedinac bio je Jokićev saigrač iz Denvera, Džamal Mari, koji je sa 36 poena i 11 asistencija poneo titulu MVP-ja ove utakmice.

Badi Hild je imao 28 poena, a Kristaps Porzingis u timu sveta 24 poena i 10 skokova. Hrvatski internacionalac Dario Šarić meč je završio sa 17 koševa.

(Izvor: youtube / NBA Studio)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter