0
Košarka

FOTO: ALEKSANDAR ILIĆ

POSLE NOVAKA I TENISERA: Teodosić, Jokić i družina će igrati u Nišu!

Objavljeno: 17.02.17 u 17:12

Niški ‘Čair’ je imao dosta velikih događaja poslednjih godina, a najveći bi mogao da usledi u narednih godinu dana.

Generalni sekretar KSS Dejan Tomašević izjavio je danas da je prezadovoljan organizacijom Kupa Radivoja Koraća u Nišu i najavio je neke reprezentativne akcije u dvorani ‘Čair’.

– Nadam se da ćemo na Evropskom prvenstvu za žene 2019. godine, za koje se nadam da ćemo dobiti organizaciju, jednu grupu organizovati u Nišu. Potrudićemo se i da, kada muška reprezentacija bude igrala kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine, bar jednu utakmicu odigramo u Nišu – rekao je Tomašević.

On je istakao da je Kup Radivoja Koraća prilika da iskoči neko novo ime i podsetio je koliko se on radovao kao igrač svakom nastupu u ovom takmičenju.

Kup je prilika da vidimo šta je to s čim raspolaže srpska košarka. Pre svega, uvek se nadamo da će se pojaviti neko novo ime, neki igrač koji će u narednim godinama biti stub košarkaške reprezentacije.

– I sam sam bio u prilici da igram Kup, doduše ne pod nazivom Radivoja Koraća, već Kup Jugoslavije i Srbije i Crne Gore. Znam koliko sam bio radostan kada sam ga osvojio prvi put. Verujem da se momci koji se ove godine bore za pehar isto tako osećaju – objasnio je Tomašević i pohvalio Nišlije kao sjajne domaćine nacionalnog Kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter