0
Domaći fudbal

NA BANOVOM BRDU SAMOUVERENI: Javor je favorit, ali teren je merilo svega

Objavljeno: 17.02.17 u 16:28

Čukarički u prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva dočekuje Javor Matis u utakmici 22. kola Superlige Srbije u subotu 18. februara od 17 časova.

Iz ekipe Čukaričkog poručuju pred start proleća da ih očekuje težak meč i velika borba za svaki bod.

– Igramo protiv Javora koji se bori za plaj of i mnogo je iznad nas na tabeli. Maksimalno ćemo ući u meč, očekuje nas teška utakmica. Protivnik je pokazao da bolje igra na strani nego kući i većina igrača im je ostala ista, promenili su dvojicu ili trojicu. Oni su favorit, ali dok god postoji opcija ulaska u plej of nadamo se i borićemo se – rekao je pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac na konferenciji za novinare u klubu.

Fudbaler Dragoljub Srnić ocenjuje da ekipi predstoji težak meč i podseća da Javor ima 12 bodova više od Čukaričkog, ali i da je teren merilo svega.

– Uvek su prve dve utakmice u prvenstvu teške. Daćemo maksimum jer nam je svaki bod bitan. Mi ne zaslužujemo ovo mesto gde se nalazimo, dok postoji matematička mogućnost potrudićemo se da udjemo u plej of. Videćemo kako će se kretati osvajanje bodova. Bazirani smo na našu igru – naveo je Srnić.

Čukarički je 12. na tabeli sa 20 bodova, a Javor šesti sa 32.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter