1
Evropske lige

KRAJ JEDNE ERE: Na Balkanu je ostala samo jedna Zvezda, Steaua i zvanično promenila ime! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.17 u 12:35

Već nekoliko godina rumunski velikan nosi ime FCSB, a od danas će to biti i njgovo zvanični naziv što će sigurno razbesneti njihove pristlice.

Jedina dva balkanska kluba koja su uspela da osvoje Ligu šampiona do sada je vezivala još jedna stvar, ime.

Od sada će na ovim prostorima ostati samo jedna Zvezda i to beogradska, pošto je ova rumunska (Steaua- na rumusnkom zvezda) danas i zvančno promenila ime u FCSB.

– Sedam milion sudija, Papa u Rimu, NATO, svi mogu da nam zabrane da se zovemo Steaua, ali ne mogu promeniti činjenicu da je to isti klub. Svi koji to žele mogu i dalje da nas zovu Steaua, ali je zvanično ime FCSB – izjavio je kotroverzni vlasnik kluba Điđi Bekali.

Klub iz Bukurešta je i svoj najveći uspeh u istoriji kluba osvojio pod imenom Steaua, kada je 1986. godine osvojio Ligu šampiona savladavši u finalu Barselonu, a uz tu najsjajniju titulu u riznici ima i 26 titula prvaka Rumunije.

Izvor:Youtube/hammerfalljag

0
0

1 Komentara

  1. ..znaci, vise nema ni jedne, posto je i ova ‘privatizovana’ tj. promenila ime, grb i vlasnika, samo, to jos niko nije javno rekao i objavio..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter