2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IAKO JE POD JAKIM UGOVOROM: Zvezda se odrekla čuvara mreže (FOTO)

Objavljeno: 16.02.17 u 11:49

Pored standardnog Manojlovića i sigurne rezerve Supića, priliku čeka mladi Stanković.

Imao je dozvolu Damir Kahriman da napusti Crvenu zvezdu, a pored nekoliko pokušaja iskusni čuvar mreže nije pronašao angažman u Evropi.

‘TI SE BORI, SEVER ĆE DA GORI’: Zvezda oduševila Delije pred meč sa Novim Pazarom! (FOTO)

Po povratku takmičarskog pogona sa Kipra, priključio se treninzima mada na proleće nije u planovima šefa struke Miodraga Božovića.

– Opredelili smo se od septembra da na golu bude Manojlović, koji ima sjajne predispozicije da postane izuzetan golman. Zato smo zadržali Supića da, ako zatreba, svojim iskustvom odradi posao, a mladi Stanković polako napreduje. Izbor je takav da Kahriman neće imati priliku ni na proleće. Igrač je pod ugovorom, a videcemo u junu – rekli su u klubu za HOTSPORT.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Posle sjajne prošle sezone, u kvalifikacijama za Ligu sampiona učinak Kahrimana nije bio na nivou i čelnici su smatrali da je njegova epizoda završena u Zvezdi, sa kojom je produžio ugovor do leta 2018. godine.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter