0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Real u nastavku slomio Napoli, za mirniji revanš u Italiji! (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.17 u 22:40

U jednom veoma interesantnom meču u Madridu, Real je potpuno nadigrao Napoli i na kraju slavio sa 3:1 (1:1) . Insinje sačuvao nadu Italijana u čudo na San Paoliju.

Već po samom početku utakmice moglo se naslutiti da će ovo biti jedna veoma interesanta utakmica, budući da smo već u 20. sekundi videli gol šansu Benzeme, koju je refleksnom reakcijom zaustavio Reina.

Na drugoj strani nije ostao dužan ni Napoli koji je nedugo zatim zapretio preko Mertensa, ali prava erupcija oduševljenja na tribini sa gostujućim navačima nastala je u 8. minutu.

Marek Hamšik je sa centra poslao jednu lepu dubinsku loptu ka Lorencu Insinjeu, a ovaj ju je na velemajstorki način, sa tridesetak metara plasirao u desni ugao zbunjenog Kejlora Navasa, za vođstvo gostiju od 1:0. Zaista gol kakav se ne viđa često!

Nakon toga usledila je totalna ofanziva „los blankosa“ koji su kratkom roku zapretili preko Ronada i Benzeme, ali promene rezultata nije bilo.

Ipak do željenog izjednačenja Madriđani su došli u 18. minutu preko Karima Benzeme, koji je iskoristio sjajan centaršut Karvahala i glavom pogodio za 1:1.

Do kraja poluvremena Real je propustio još dve kolosalne šanse da dođe do izjednačenja. Najpre je Ronaldo u 28. minutu, na za njega neshvatljiv način, poslao loptu iznad prečke iz idealne šanse, a zatim je u finišu poluvremena i Benzema pogodio stativu u situacije jedan na jedan sa Reinom.

Ipak ono što su propustili da urade u finišu prvog poluvremena, Madriđani su uradili na samom startu drugog.

Najpre je u 49. minutu Toni Kros iskoristio asistenciju Ronalda, koji je Nemcu kao na tacni namestio otvoren šut sa ruba kaznenog prostora, a ovaj je to iskoristio i na sjajan način zatresao mrežu Napolitanaca. 

Samo pet minuta kasnije na semaforu je bilo 3:1, a za to se postarao Brazilac Kazemiro, koji je na maestralan način, volej udarcem poklopio loptu sa 25 metara i prosto „pocepao“ mrežu Reine za ispostaviće se konačnih 3:1.

Do kraja su i jedni i drugi imali po jš nekoliko šansi za pogodak od čega Hames Rodrigez na jednog strani, kada je golman Napolija reflesno sačuvao svoj gol, dok je na drugoj strani najboljju šansu da donese povoljan rezultat gostima propustio Dris Mertens u 68. minutu, nakon majstorskog proigravanja Kaljehona.

Španac je u 80. minutu uspeo i da pogodi mrežu svog bivšeg kluba, ali je pogodak opravdano poništen zbog ofsajd pozicije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter