0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NBA: Bjelica se borio protiv Lebrona, ali je ‘Kralj’ pobedio (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.17 u 09:09

‘Siromašno’ veče u NBA ligi je za nama, ali su Srbi ponovo bili na sceni, ipak ne sa sjajnim učinkom kao poslednjih dana.

Svega tri meča su odigrana u najjačoj ligi sveta. Za ljubitelje košarke u Srbiji najzanimljiviji bio je duel Minesote i Klivlenda koji je pripao gostima 116:108. Borili su se ‘vukovi’ do zadnje kapi znoja da iznenade šampiona, ali im je falilo i sreće i iskustva. Dobro je Minesota počela meč, išla je i na ‘plus osam’ 17:9, ali je Klivlend serijom 10:0 okrenuo. Ipak prva četvrtina pripala je domaćinu 30:26.

Veliki preokret dogodio se u drugoj četvrtini u kojoj su Kavsi ubacili čak 43 poena i prešli na poluvremenu u vođstvo 69:61. Gosti su do najveće prednosti stigli sredinom trećeg perioda kada su vodili ‘plus 14’ 87:73. Minesota je na kraju četvrtine prišla na ‘minus dva’, ali kada su se rivali ponovo odlepili na šest poena prednosti pitanje pobednika je rešeno.

(Izvor: YouTube/Rapid Highlights)

Klivlend su do pobede vodili Irving i Džejms sa po 25 poena, a Faje je dodao 21 poen i deset skokova. Kod Minesote najefikasniji je bio sjajni Vigins sa 41 poenom, Tauns je ubacio 26, ali je to bilo malo za veliko iznenađenje i pobedu ‘vukova’. Nemanja Bjelica je odigrao 15 minuta za Kanađane i ‘upisao’ je pet poena i šest skokova.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Rezultati:

Čikago – Toronto 105:94
Minesota – Klivlend 108:116
LA Lejkers – Sakramento 96:97

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter