7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LEONARDO I LE TALEK ZA SRBIJU: Evo šta o tome misli selektor reprezentacije, Slavoljub Muslin (FOTO)

Objavljeno: 15.02.17 u 16:51

Kratko i jasno, to se neće desiti za vreme njegovog mandata.
Srpski selektor ima jasan stav, a to je reprezentacija bez stranaca.

U ovom veku se dešavalo da imamo strane trenere, ali ne i da nam igraju stranci kao što je slučaj u Savezima nekih zemalja bivše jugoslavije.

ZVEZDA-BSK BORA-KUP__8

Najbliži tome su bili Kleo i Evandro koji su dobili pasoš Republike Srbije, ali ne i minute u nacionalnom timu.

Strani fudbaleri su trenutno okosnica naša dva najveća kluba. Leonardo je pored Uroša Đurđevića zasigurno najistaknutiji akter jesenjeg dela Superlige, kao i Le Talek u Crvenoj zvezdi koji je jedan od najboljih internacionalaca u Ljutice Bogdana ikada.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Le Talek i Leonardo su dobri igrači, ali moj stav se ne menja – nisam za strance. Dok sam ja selektor, za reprezentaciju mogu da igraju samo Srbi ili igrači sa pasošem Srbije, kao i oni rođeni u inostranstvu kojima je bar jedan od roditelja iz Srbije, kazao je Muslin o pomenutim fudbalerima.

0
0

7 Komentara

  1. Pa aj Leonardo bi mogao da dobije sansu u konkurenciji sa Kosticem, Ljajicem, ali ovaj le talek smesan je. Pa gde ce on, pojesce ga za dorucak Matic, Milivojevic, Fejsa

    0
    0
    Odgovori
    • Posebno raspali Fejsa…vasarski igrac! Vidi se da se „jako razumes“ u fudbal, mozda si 3 puta sutnuo konzervu na ulici! Leonardo bi mogao da igra na nekoj svadbi, a po tebi je on top klasa?! Ne sramoti se…

      0
      0
      Odgovori
      • Alo..perdo nisam rekao da je top klasa samo kazem da nema jaka konkurencija na toj pozociji gde su ljajic, kostic, markec i mogao bi da igra lagano. A gde ce ovaj mucenik pored ova 3 jos i gudelj i radoja

        0
        0
        Odgovori
        • Vidi, da se iole razumes shvatio bi da niti jedan od njih dvojice ne bi mogao da igra u reprezentaciji… Isto tako da se razumes, znao bi da taj gol Leonarda u derbiju nije produkt dobre igre vec slucajno dodata lopta igracu koji je presmesnom Petkovicu bio u „dzepu“ 90 minuta… To mnogo govori o vasarskom igracu Leonardu…a i tvom fudbalskom znanju Franjevac…

          0
          0
        • Partizan je u derbiju igrao bolje, kako je pao gol – nije mnogo bitno. Možda je to bilo i slučajno, možda Leonardo i nije za reprezentaciju, ali zato Nine i njegova kaciga sigurno jesu. A?

          0
          0
  2. Tako je selektore jedno veliko NE strancima u reprezentaciji Srbije,osim ako imaju neko naše poreklo,bez obzira iz kog kluba dolaze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter