3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Vojvodina ‘spustila rampu’ štoperu za odlazak u Zvezdu (FOTO)

Objavljeno: 15.02.17 u 16:32

Novosađani su tražili da se automatski plati obeštećenje, a šampion nije imao rešenje.
Ni ovog prelaznog roka Bogdan Planić neće završiti u Crvenoj zvezdi.

Nema ništa od toga bar u finišu ovog prelaznog roka, koji se završava u petak u ponoć. Od prelaska Planića iz Vojvodine u Crvenu zvezdu ostale su samo ispričane priče.

Kakao je HotSport ekskluzivno i najavio dva kluba su imala poslednju rundu pregovora, a danas, na Sretenje, definitivno je stavljena tačka, što otkriva menadžer defanzivca Rade Ćaldović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Poslednji pokušaj da se posao završi nije uspeo. Vojvodina je imala svoj izričiti uslov da novac dobije automatski posle potpisa, što Zvezda nije mogla da ispuni. Procenili su da im se čekanje obeštećenja ne isplati, ako se odriču najboljeg štopera – rekao je za HotSport Ćaldović.

Postojala je i klauzula, a pored spuštanja cene, posao se nije završio. Bez obzira što je i jun blizu, često bude po onoj narodnoj – ‘Gvožđe se kuje dok je vruće’, očekuje se toplo leto, ali se planovi Planića i Zvezde mozda ponovo neće poklopiti.

0
0

3 Komentara

  1. Odgovor Severu. Jel’ ti misliš da smo mi navijači budale, pa da verujemo u bajku da su ti stranci došli džabe u Zvezdu, za lepe oči. A, šta su njihovi menadžeri radili u upravi Zvezde, da nisu možda razgledali trofejnu salu?! Ti i takvi stranci su ojadili Zvezdu! Pročitaj o tome jučerašnji tekst u „V. Novostima“, pa ćeš videti koliko je svaki od njih plaćen! Menadžment Zvezde radi nedomaćinski, samo ne znam iz kojeg razloga, da li zbog toga što ne znaju svoj posao ili što su u dogovoru sa raznim menadžerima. Zvezda na najodgovornija mesta treba dovesti nekog od svojih fudbalera, koji je dovoljno zaradio u inostranstvu i kome neće prioritet biti kako da uzme procenat od nekog ugovora.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mihajlo, razumem ja sta ti hoces da kazes ali stranci su svi dovedeni bez obestecenja, dinar nije placen drugim klubovima. Terza i Grof znaju sta rade, znaju kako se resava prvenstvo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nemaju para za obeštećenje domaćim igračima ali i,maju para kada dovode ove igrače sumnjivpog kvaliteta iz inostranstva koji su svi bili rezerve. Nisu mogli obezbediti pare za dolazak Maraša i Planića ali su zato doveli nekog Moućea, Ruiza, Kangu, Frimpong, Boaćea i Viveiroša. Bolje je da su te pare uložili u dolazak ove dvojice naših štopera i na taj način pojačali odbranu, koja ne postoji, koja je smešna. To su nam pokazali Ludogorec i Sasuolo. A, isti igrači, iz te šuplje odbrane, su ostali do danas, da nas i na proleće uveseljavaju svojom nesposobnošću. Kakva odbrana Zvezde, takav i menadžment! Nekompetentni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter