0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Bilo je ozbiljnih ponuda, ali ne može uvek da se trči za parama, u Zvezdi sam za svoju dušu (FOTO)

Objavljeno: 15.02.17 u 14:41

Ove zime smo videli zaista retku situaciju za domaći fudbal, umesto da se šefu struke uruči otkaz zbog slabih rezultata, uprava Zvezde je doslovce molila Miodraga Božovića da ostane.
I ostao je. Barem do leta će Miodrag Božović biti ‘kormilar’ Crvene zvezde u pokušaju da se odbrani titula.

Proslavljeni trener je evropsku javnost upoznao radom u Rusiji, gde je ostavio dubok trag. Iako je sada izuzetno uspešan, bilo je dana kada je finansijska situacija bila totalno drugačija.

– Imam prijatelje koji su bili uz mene kad mi je bilo teško. Nadam se da se nisam ogrešio o bilo koga. Dešavalo mi se da u džepu ne nemam 100 evra, nego ni 1000 dinara! Bilo je teških trenutaka, ali sam i tada znao da čovek uvek mora da radi i bori se. Nema ničega bez borbe, rekao je ‘Grof’ novinarima ‘Sportskog žurnala’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nekeadašnji fudbaler tima iz Ljutice Bogdana je pričao i o situaciji oko novogodišnjih praznika kada je doneo odluku da ipak ostane u Zvezdi:

– Bilo je ozbiljnih ponuda, ali ne može čovek stalno da trči za parama. Mora da se uradi nešto i za svoju dušu. Seriju pobeda koju smo napravili tada, teško će neko da ponovi. Bili smo superiorni, igrali dobro, na žalost prodali smo Grujića, Zvezda je prinuđena da stvara novu ekipu, dovršio je Božović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter