3
Domaći fudbal

VESTI SA ČAIRA: Trebalo da bude veliko pojačanje, na kraju ne dolazi u Niš

Objavljeno: 14.02.17 u 11:30

Iako je najavljen kao veliko pojačanje Radničkog u pohodu ka Evropi, Miloš Trifunović neće ovog proleća nositi dres niškog superligaša, nezvanično saznaje HotSport.

Trifunović je već viđen kao novi fudbaler Radničkog, ali se između njega i prelaska na Čair isprečila birokratija. Niški superligaš nije mogao da ga čeka i bio je primoran da u poslednjem trenutku odustane od dovođenja iskusnog 32-godišnjaka.

Podsetimo, Miloš Trifunović je već nosio dres Radničkog na početku sezone 2015. godine. Odigrao je samo sedam mečeva, postigao dva gola, a onda je usledio odlazak u Australiju i Njukasl Džetse.

Kako je HotSport već objavio, zamena za Trifunovića pronađena je u Nemanji Kojiću, koji će u narednih šest meseci nositi dres kluba sa Čaira. 

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

3 Komentara

  1. A i sta ce nam. . Star je on. Nije igrao posten fudbal od kad je bio prosli put kod nas pre godinu ipo..grejao bi klupu samo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter