8
Košarka

RAZOČARENJE: Ova vest će iznervirati Delije i Grobare pred Kup Radivoja Koraća (ANKETA)

Objavljeno: 14.02.17 u 15:30

Kup Radivoja Koraća startuje u četvrtak mečevima četvrtfinala, a već sada je poznato koja će televizija prenositi mečeve iz niške dvorane Čair.

Do početka Kupa Radivoja Koraća ostalo je još nešto više od 48 sati, a sada je definitivno poznato na kom kanalu će ljubitelji košarke u Srbiji gledati završnicu turnira. Naime, za sada je prenose otkupila samo Arena sport. Ona će na licu mesta biti od četvrtka u 17 časova kada je na programu premijerni duel FMP Železnika i Spartaka iz Subotice. Kasnije je na programu duel Crvene zvezde i Vršca.

Sutradan idu još dva prenosa. Prvo meč Dinamika i Mege, a potom i Partizan – Dunav. Polufinala su na programu u subotu, a finale u nedelju i svi mečevi će biti prenošeni na Areni sport jedan. RTS nije otkupio pravo prenosa Kupa Radivoja Koraća što je iznerviralo veliki broj navijača Partizana i Crvene zvezde.

Da li biste voleli da KRK gledate na RTS-u?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

8 Komentara

  1. I eto opet nasa pretplata. I zasto kablovksi operateri neplacaju tu pretplatu nego mi. Koji djavo placamo onda operateru racun??? Drzavo dembelijo otvori se. Kad nemozemo nista da pratimo na rts-u. I sklonite vise onog acu informaciju udavi kako prenosi. Bruka i sramota.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedino razocarenje je to sto ne znam koga treba da interesuje svadje televizija(areana i sport klub).. Ja hocu da gledam sve sportske prenose i zato placam kablovsku!!!! Svi odgovorni moraju da se kazne a mi svi da se nagradimo nekim besplatnim kablovskim mogucnostima inace smo svi mi zrtve bezumnih bolesnih pojedinaca

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovde je jedino razocarenje sto je ista prica.Sta koga interesuje svadja npr izmedju arene i sport klubova… Ja hocu da gledam sve sportske prenose koje moze da obezbedi nasa televizija i zato placam kablovsku!!!!! Oni koji su krivi moraju da se kazne dok mi svi treba da dobijemo neke besplatne prenose zbg gresaka INACE SMO MI SVI ZRTVE BEZUMNIH BOLESNIH POJEDINACA

    0
    0
    Odgovori
  4. Rekao sam jos davno, pravicemo mi Tijanica od blata, kad su mnogi pljuvali pokojnog Tijanica! U njegovo vreme se derbi gledao na RTSu, kvslifikacije nasih klubova, i kup takmicenja u fudbalu i u kosarci su bila na RTS…. arena je polu amaterska televizija, mnogo, mnogo losije rade direktne prenose od rts…. znaci komentatori, kamermani, rezija… sve je na strani rts

    0
    0
    Odgovori
  5. Normalna je stvar da sportske televizije prenose sport tako je u celom svetu. Drzavna televizija treba da prenosi kada igra reprezentacija. Druga je stvar sto su kod nas operateri u svadji pa pola Srbije ima arenu a druga polovina sport club.

    0
    0
    Odgovori
  6. Važno je da na rts gledamo serije koje se ponavljaju svake godine. Šta da rade oni koji nemaju arenu a voleli bi da gledaju

    0
    0
    Odgovori
    • Isto što i oni koji nemaju sportklub a vole da gledaju EL.Državna televizija mora da obezbedi utakmice naše reprezentacije i naših najboljih klubova u svim sportovima,kad igraju u Evropi ili finala svih kupova,na svojim kanalima.Uostalom,mimo naše volje nam naplaćuju pretplatu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter