5
Evroliga

FOTO: kkcrvenazvezda.rs/

NOVA PROVOKACIJA: Navijači Galatasaraja ponovo na grobu Marka Ivkovića (FOTO)

Objavljeno: 14.02.17 u 13:15

Za devet dana, 23. februara u Beogradu će biti odigran meč 23. kola Evrolige između Crvene zvezde i turskog Galatasaraja, a navijači turskog tima čine sve kako bi atmosferu doveli do usijanja.

Pred susret ova dva kluba u Istanbulu 21. novembra 2014. godine navijači Galatasaraja usmrtili su Marka Ivkovića, koji je u glavni  grad Turske došao sa navijačima Zvezde

Od tada je od strane pristalica Galatasaraja usledilo nekoliko poteza koji kod normalnih ljudi izazivaju mučninu (najave da će ista sudbina snaći i fanove Partizana, Olimpijakosa i CSKA iz Moskve, transparent „Gde vam je Marko?“ na šampionatu Evrope u Francuskoj prošle godine, zviždanje tokom minuta ćutanja nakon Ivkovićeve smrti), a pred novi košarkaški okršaj dva tima još jednom su „gurnuli prst u oko“ ne samo zvezdašima, već i ljubiteljima sporta u Srbiji.

Naime, navijači Galatasaraja su ponovo posetili grob pokojnog Ivkovića, i tom prilikom su se slikali sa obeležjima svog kluba, na taj način pokušavajući valjda da pokažu svetu svoj „trofej“.

 
Predstojeći meč dobija na težini ako se u obzir uzme to da je Crvenoj zvezdi pobeda imperativ, kako bi plasman među osam najboljih još uvek držala u svojim rukama.

0
0

5 Komentara

  1. Sto kaze covek koljemo se medjusobno a vidite sta nam rade!!!Pa kolki maloumnik treba biti i otici na grob mrtvog coveka jos se slikati tamo sa obelezjima svog kluba??????

    0
    0
    Odgovori
  2. „Sad ce Obradovic da ih osudi!“
    Dok se mi međusobno koljemo(grobari-delije,i ostale budale) evo sta nam rade(od njih me i ne čudi,ali zar moramo i sami da se vredjamo),malo je sto nas drugi „gaze“ pa moramo i samo dodatno!Jedni za druge govorimo kako je Partizan-C.Zvezda Hrvatski klub itd.Umesto da se navijanje svodi na pevanje pesama svom klubu i da bodre svoj klub navijanje se svodi na to da celu utakmicu pevas pogrdne pesme za rivalski klub,za porodice funkcionera itd.Jadni su ti „navijaci“!

    0
    0
    Odgovori
  3. VIDEO NADZOR DA SE POSTAVI SVUDA UNAOKOLO, PA DA SE SLEDECI PUT PRONADJE KO SU OVI „JUNACI“, CISTO MALO DA IM SE ODRZE NEKA PREDAVANJA IZ BEJZBOLA,

    0
    0
    Odgovori
  4. Boze ti sacuvaj kakvi maloumnici i bolesnici.
    Nisu svjesni sta bih snaslo da su ih Delije vidjele (volim sto nisu).
    To bi vjerovatno bila nova likvidacija.
    STRASNO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter